Har du forventinger til 5* hotell blir din svært skuffet! Dette er en fair 3 stjerners hotell.
Hotellet er utdatert og slitt, men er et rent hotell. Daglig rengjøring både av rom og uteareal er et pluss.
Det er 3 bygninger - B og C er nyere, anbefaler å få til et rom der.
Minibank på hotellet er pluss!
Vi bodde i bygg A - 1. Etg family room med pool view - eget balkong.
Sengene er ekstrem harde.
Klima funket bra. Ellers renslig rom
Animation Team (som står for underholding gjenom dagen og kvelden (kveldsshow 21:15 22:30) er flinke til ulike aktiviteter
Kids club er også fint for småbarn (barnepass) mellom 10:00 - 12:30 or 15:00 - 17:30. Her er det ulike aktiviteter som tegning, maling, minigolf, bading etc
Vannparken er helt ok, men også preges av slitne sklier og ikke allverdens utvalg. Ellers stort vannpark med eget området for de aller minste. Det kun inkludert mat på hotellet og ikke vannparken.
100dhm (ca 90 kr) pr badehåndkle i depositum.
Hotellet tar ikke kort, som stort sett øvrig resten av Marrakesh (Cash is King)
Fitness senter er slitt, og flere apparater ødelagt. Kun en tredemølle som funket.
Anbefaler ikke Hamam pakken, det er ran for pengene (kan ikke sammenlignes med tyrkisk hamam for de som har prøvd dette)
Ellers er hotellet ca 30minutter fra sentrum og en taxi tur koster rundt 250 dhm t/r
(Jeg har blitt kjent med en taxi sjåfør som er veldig hyggelig, kjører nyere bil og snakker grei engelsk - hans nr er:
+212 671-734747- Hils fra Wali fra Norge
Maten er veldig ensidig, selv om de prøver å variere. Pizzastasjonen og Pizzabaker Tarek får 5stjerner for mat og service!
Younas som er servitør gjør det lille ekstra for at man trives litt mer.
Alt i alt, helt ok hotell, men vi kommer ikke tilbake på hotellet for den prisen vi måtte ut med.