Jardin Majorelle er en vakker og meget fargerik park. Anbefaler å starte på YSL-museet, som var langt mer spennende og innholdsrikt enn forventet. Kortere kø for å komme inn der, samt at det er fint å ha YSLs historie med seg når man besøker parken.
Vi startet på YSL museet som i seg selv er en reise gjennom moter fra 50 tallet og frem til våre dager. Et must for den design og moteinteresserte. Deretter besøkte vi den fantastiske hagen med sine vannspeil, karpefisk og skilpadder. Berbermuseet utfyller opplevelsen fint. Vi drakk til slutt te i cafeen, hvor stemningen var hyggelig og avslappende. Takk for en god opplevelse 👍😊
Jardin Majorelle har vært inspirasjonskilde til stylister, møbeldesignere, hageentusiaster og folk i motebransjen i en årrekke. Her er det SÅ
mye inspirasjon å hente.
Men stedet er blitt populært, og man går mye i kø. Et tips er å komme tidlig, slik at man kan suge inn den magiske stemningen i ro og fred før horder av turister dukker opp med selfiestang og lange kamera linser.
Men er du i tvil; Jardin Majorelle er en vakker oase med en spennende historie.
Jardin Majorelle er en estetisk vakker og rolig opplevelse, selv om antall besøkende kan være høyt. Vi anbefaler også besøk på Bernermuseet når man først besøker hagen.
Godt beskrevet av Tripadvisor og andre. Når du skal inn, tenk over om du vil innom museet inni hagen også. Det gjorde ikke vi. Jeg valgte toalettet fremfor å gå innom souvenirbutikken der. Renslig og fint sted. En venn fikk med seg et flott handlenett med YSL - logo.
Hamid du var bare helt topp fi oppleve jeg og familie hadde med deg er og anbefale til alle mine norske venner og familie