Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Majorelle Garden og Palmeraie Camel Ride Marrakech
163

Bestill på forhånd
fra
USD 75,40
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Jardin Majorelle på
fra USD 75,40
Mer informasjon
fra USD 29,00
Mer informasjon
Marrakech fargerike souk
268 anmeldelser
fra USD 30,94
Mer informasjon
fra USD 33,27
Mer informasjon
Anmeldelser (50 681)
Filtrer anmeldelser
50 681 resultater
Vurdering fra reisende
27 844
14 326
6 290
1 539
682
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27 844
14 326
6 290
1 539
682
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 50 681 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

En nydelig park, frisk luft og fine farger. Mye mennesker, men ikke plagsomt. Vi sto altfor lenge i kø før vi kom inn, nesten en time.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Quest395466
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2018

Et meget vakkert oppbygd hageanlegg i denne storbyen. Mye eksotiske planter og en mengde kaktuser. Desverre var det køgåing da det var alt for mye folk som ønsket å se anlegget samtidig med oss.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, GeirAK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018

Jardin Majorelle er en vakker og meget fargerik park. Anbefaler å starte på YSL-museet, som var langt mer spennende og innholdsrikt enn forventet. Kortere kø for å komme inn der, samt at det er fint å ha YSLs historie med seg når man besøker parken.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Explore513037
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi startet på YSL museet som i seg selv er en reise gjennom moter fra 50 tallet og frem til våre dager. Et must for den design og moteinteresserte. Deretter besøkte vi den fantastiske hagen med sine vannspeil, karpefisk og skilpadder. Berbermuseet utfyller opplevelsen fint. Vi drakk til slutt te i cafeen, hvor stemningen var hyggelig og avslappende. Takk for en god opplevelse

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, frodeh295
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Jardin Majorelle har vært inspirasjonskilde til stylister, møbeldesignere, hageentusiaster og folk i motebransjen i en årrekke. Her er det SÅ
mye inspirasjon å hente.
Men stedet er blitt populært, og man går mye i kø. Et tips er å komme tidlig, slik at man kan suge inn den magiske stemningen i ro og fred før horder av turister dukker opp med selfiestang og lange kamera linser.
Men er du i tvil; Jardin Majorelle er en vakker oase med en spennende historie.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Siv K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser