Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Said Private Day Tours
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Said Private Day Tours på
fra USD 151,69
Mer informasjon
fra USD 63,21
Mer informasjon
Anmeldelser (1 147)
Filtrer anmeldelser
1 147 resultater
Vurdering fra reisende
1 069
58
6
2
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 069
58
6
2
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 147 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2018

Tok kontakt med Said på nett, og to minuttar etterpå ringte han meg tilbake. Han var lett å kommunisera med, hjelpsam og fleksibel.

Me fekk eit eige opplegg for 17 personar allereie dagen etter, der han ordna alt med ferjebillettar og alt anna som skulle fiksast. Fekk referansenr på mail, saman med instruksjonar for kor me skulle gå, og kva me trengte. Enkel og behageleg reise for oss, fullstappa i gode opplevingar.

Guiden vår var kunnskapsrik og interessert, og han visste og mykje om system og levevis i Norge. Sjåføren vår var behageleg og det var trygt og fint at han gjekk bakerst i gruppa då me var på marknad mm. Han venta til siste mann hadde handla seg ferdig, og hjelpte til med å helda innpåslitne selgarar vekke frå oss.

Turen hadde godt og variert innhald, og me følte me fekk mange opplevingar for pengane, og at me rakk mykje på dei timane me hadde der, utan at det blei travelt og heseblesande.

Samtlege i gruppa vår, (i alder 8-50 år) var veldig godt nøgd med opplegget til Said, og me anbefalar det gjerne til andre.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Ann S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Veldig profesjonelt selskap. Vi følte oss 100% ivaretatt hele tiden. Said var en ekstrem kunnskapsrik guide som fortalte oss mange morsomme og interessante fun facts om både Tangier og Marokko. Ettersom alt ble ordnet for oss var det eneste vi trengte å tenke på var å ta inn alle uttrykk vi fikk av denne fantastiske byen. Anbefales virkelig!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Andrea R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

Etter litt småproblemer med å kommunisere med firmaet via SMS og mail, ble inntrykket betydelig bedre når vi ankom Tanger. Ble møtt av Said selv i havnen og øyeblikkelig invitert på kaffe (gratis) i Medinaen. Her fikk vi møte Mohammed (sjåfør) og Mohammed (guide), to trivelige karer som var med oss hele dagen. Guiden vår var en åpen og hyggelig kar, som mer enn gjerne ville dele sin kunnskap om både det historiske og nåværenede Marokko. Fremsto som ærlig og oppriktig i sine kommentarer også om de problemer som byen og landet sliter med. Programmet var variert og vil nok by på høydepunkter for de fleste. Sigtseeing i byens omegn med mye god info, Kamelridning vil nok være morsomt for mange. Grottebesøk hadde litt preg av turistmaskin. Høydepunktet for meg var vandringen rundt i Kasbahen og Medinaen. Mohammed var ett oppkomme av historier og info, og sørget også for at gateselgere, bodselgere og tiggere ikke var for plagsomme. Lunsj inntatt på det som trolig var en av Tangers bedre restauranter. (inngår ikke i pakkeprisen) Godt inntrykk av restauranten og maten, men personlig ville jeg ønsket meg noe litt mer "autentisk". Fremsto som litt for "vestlig" etter min smak. Personlige ønsker vi hadde angående handel og lignende ble oppfylt. På slutten av besøket ble vi brakt til havnen i god tid. Said ordnet alt angående toll, grensekontroll og politi. Følte vi fikk VIP-behandling. Alt i alt var dette en positiv opplevelse. Alt vi ble lovet ble også oppfylt. Ingen overraskelser m.h.t. pris eller lignende. Følte vi fikk mye mer ut av besøket enn vi ville klart på egen hånd, og synes at det definitivt var verdt pengene. (120 euro pr pers) Et tips: Hvis dere ønsker å tipse guide og sjåfør er det lurt å gjøre dette før Said bringer dere tilbake til havnen. Vi glemte dette, men Said lovte å viderebringe vår tips til dem. Ble det gjort? Vites ikke. Anbefaler Said og hans stab uten forbehold. Hils så mye til Mohammed (guide)

Sigmund, Norge

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, sigmund67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2015

To familier med barn fra 11-17 på dagstur til Tanger fra Tarifa. Bestilte guide fra Said Tours etter anbefaling fra venner, og det viste seg å være et godt valg. Bussen vi hadde på deler av turen var fin og med god air condition, og sjåføren kjørte svært forsiktig. Ble loset sikkert av vår guide Hamid gjennom kamelriding (barnas høydepunkt), til Cap Spartel (fyret), slangetemming (der enkelte av oss holdt en viss avstand ...), velsmakende lunsj på hyggelig restaurant, Cashbaen og mediaen der vi var innom ulike markeder. Guiden snakket godt engelsk og ga oss en fin innføring i historie og levesett i Marokko og svarte villig på alle spørsmålene våre. Opplegget gjorde det definitivt enkelt og trygt å være turist i Tanger og oppleve ting vi sikkert ikke hadde opplevd om vi dro på egen hånd. Samtidig er det klart at vi blir vist et slags "ønsket bilde" om man kan kalle det det.

Dato for opplevelse: juli 2015
3  Takk, 414kristinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2013

Vi var en familie på fem som bestilte oss en guide, for vår dagstur til Tanger. Valget falt på Said Tours, et valg vi kan anbefale på det sterkeste. Vi ble hentet på fergeterminalen i Tanger av Hamid, en guide ansatte Said tour. Utenfor ble vi møtt av Said og sjåføren. Vi fikk en fin rundreise i Tangers nærområde samt besøk i Medinaen, kjempe artig..

Vi reiser gjerne tilbake til Tanger ved neste anledning.

Mvh Fam Saevild

Dato for opplevelse: august 2013
3  Takk, BjoernSae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser