Første besøk i Afrika og Tanzania startet i Dar Es Salam. Landet tidelig på morgenen og dro direkte til Upepo. Hvor vi ble møtt av det norske paret som driver Upepo Garden og ble vist til vårt rom med en gang. Rommet er flott med AC og utrolig god seng, noe som ikke er vanlig når en er ute og reiser. Rommet har flotte autentiske detaljer noe som gjør det ekstra eksotisk.
Etter en liten strekk i sengen var det bare å kaste på seg badetøy og legge på svøm i sjøen rett utenfor hagen. Vannet hadde en fantastisk temperatur og var godt avkjølende, før en lagger seg i skyggen av palmetrærne en kort stund før en må ut i vannet igjen. Ja det blir veldig varmt men hva gjør vel det når en kan hoppe i havet og avkjøle seg.
På kvelden serveres det en fantastisk tre retter med internasjonal høy standard. Med lokale råvarer og fisken er fanget rett utenfor Upepo Garden.
Vi kombinerte oppholdet med en tur til Mikumi wildlife camp som er en lang 6 timers kjøretur inn i landet, men absolutt verdt det. Her fikk vi se mye av landsby livet langs veien. Vi hadde egen sjåfør, noe som anbefales da trafikk reglene er av en egen type.
Etter oppholdet på Safari var det ett kort opphold på Upepo Garden igjen. Godt å komme "Hjem" igjen. Hvor turen gikk videre til Zanzibar.
Vil på alle måter anbefale både venner, familier og par, ett opphold på Upepo Garden. Personalet er proffe, gjestfrie og ikke minst utrolig behjelpelige med å tilrettelegge for dine ønsker og behov.
Takk for en flott introduksjon til Afrika, Tanzania, Dar el Salam og ikke minst Upepo Garden.