Kult sted med god mat. Noe høy musikk, men det må man forvente i den spektakulære gaten Khaosan. Anbefales!
1–5 av 1 108 anmeldelser
Deilig mat og hyggelig service. Fint sted å slappe i travle Khoasanroad. Stort utvalg av sjømat og desserter. Har også WiFi.
Vi bodde på hotellet rett ved, og kunne gå tørrskodd til restauranten. Deilig mat, og mye god drikke. Hyggelig og service innstilt personell. Var utrolig dårlig vær med masse regn og torden og lyn rett over oss. God stemning på restauranten, der man både kan sitte under åpen himmel, eller under tak.
Dear Bendikte,
Thank you for taking the time to write an online review of your recent dining experience at our Bangkok Restaurant.
We are glad you had a good enjoyable time and enjoyed our signature Tom Yum Kung dish.
Safe travels and hope to see you again next time.
Kind Regards
John Pettengell