Vi bodde tre netter på dette hotellet i juli. Vi var tre voksne familiemedlemmer, og booket et rom med to dobbeltsenger. Jeg har tidligere bodd på Marriott Marquis, men fikk lyst til å prøve dette nye hotellet, etter flotte anmeldelser på Trip Advisor.
Hotellet ligger i Silom-distriktet, og vi valgte taxi fra flyplassen og inn. Vi fikk en god mottakelse i resepsjonen, og ble vist til rommet vårt. Dette var stort og luftig, med fine tekstiler og flott bad. Vi bodde i 9.etg og hadde flott utsikt over byen.
Hotellet har et flott uteområde med «evighetsbasseng», bar og fine møbler. Et lite minus her var at ved nedbør kom regnet også inn på sittegruppene som var under tak. Treningssenteret prøvde vi også, og dette var av de beste vi har vært på. Godt utstyrt, håndklær og drikke.
Når det gjelder restauranter prøvde vi den kinesiske som ligger i toppetasjen, og denne kan absolutt anbefales. Lekkert, god service og god mat. Frokosten var også av topp klasse. Mat fra forskjellige verdenshjørner, alt smakfullt og godt. Og selvfølgelig må baren på takterrassen nevnes. Fantastisk, med super utsikt og gode drinker. Det var tydelig at dette var et populært sted, og med gjester utenfra også.
Men det aller beste med dette hotellet var personale. Alle var så hyggelige og imøtekommende. Ankomstdagen var vi rundt og så oss om, og møtte en veldig trivelig ansatt oppe i den kinesiske restauranten (husker ikke navnet, men han var på utlån fra et annet hotell). De som jobbet ved bassenget utmerket seg også.