I resepsjonen var det mye "armer og bein" da det kom mye folk på en gang. Det var en "pikolo" som hjalp oss til rommet med bagasjen. Rommet var greit - hadde alt som et slikt rom bør ha - unntagen minisafe. OBS på den. Sengen var god, aircondition god, badet bra. Vi gikk til "restauranten" i 2. etg ved bassenget for å få litt mat. Kom til en frokostsal - veldig sparsommelig mildt sagt. Men vi fikk mat og den var grei og rimelig.
Vi reiste tidlig neste morgen og fikk derfor ikke sjekket frokosten. Prøvde heller ikke svømmebassenget (det så innbydende ut da :-) ) Området rundt hotellet er forholdsvis lite vedrørende butikker etc. Men alt i alt så ligger dette hotellet såpass nærme flyplassen at det er greit å bruke når man kommer til Thailand (Bankkok) og eller skal reise tidlig neste dag. Rimelig hotell uten luksus, men fullt brukbart for overnatting. Fri transport til flyplassen - om de har "pick-up" system på flyplassen vites ikke i skrivende stund. Vi kommer til å bruke dette igjen ved behov.