Tilbrakte noen dager på Hansar I februar, og vi ble positivt overrasket. Værelsene er kjempestore, og har både soverom og oppholdsrom. Sengen er svært behagelig. Baderommet er stort og har også en garderobe hvor det er god plass til å henge opp tøy og god plass til å sette kofferter. Det eneste jeg ikke likte på badet, var glassdør og glassvegg til toalettet.
Ellers er det fri minibar på rommet og den blir fylt opp hver dag.
Vi likte også frokosten svært godt. Man kunne da sitte enten ute eller inne. Utvalget var svært bra. Man kunne bestille fra en meny eller forsyne seg fra buffeten. Personalet var utrolig hyggelige! Man følte seg virkelig sett hver morgen, da noen alltid kom og spurte hvordan vi hadde det, og hva som var planen for dagen.
Vi testet også bassenget som ligger i 8. etg. Der var det stille og behagelig. Pga av høye bygninger rundt hotellet er det begrenset med sol ved bassenget.
Jeg fikk massasje på hotellets spa og det var flott, men dog dyrt! 3000 baht for en time med thai massasje. Senere gikk jeg rett over gaten hvor jeg fikk den samme massasjen for 550 baht!! Kanskje ikke like flott lokale, men absolutt tilfredstillende.
Spiste på den ene restauranten på hotellet en kveld. Maten var god, men ble oppspist av mygg!! Klandrer ikke hotellet for det, var bare ubehagelig.
Vi hadde sen avreise og hotellet oppbevarte bagasjen vår. Vi fikk også benytte dusjfasiliteter på kvelden , og du var vi takknemlige for.
Vi var svært godt fornøyd med transport til og fra flyplassen o hotellets limo.
Det eneste jeg ikke likte ved Hansar, var at det var så mørkt overalt. Inngangsparti, korridorer og fellesarealer var alle så mørke, at jeg syntes det var ubehagelig. Strømsparende ja, men ikke så veldig hyggelig.