Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 183
Vis tilbud
Expedia.com
USD 258
Vis tilbud
Trip.com
USD 143
Vis tilbud
Hotels.comUSD 256
TravelocityUSD 256
EtripUSD 284
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 284)
Filtrer anmeldelser
3 284 resultater
Vurdering fra reisende
2 427
627
146
55
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 427
627
146
55
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 284 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2016

Kjempefint hotell, med gode rom hvor du har alt du trenger. Selv om vi kom sent ,var det god hjelp å få. Gode og romslige senger. Bra treningsrom hvor du har det du trenger for en ok treningsøkt. Her var alt tipp topp!

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, rolonirak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2016 via mobile enheter

Tilbrakte noen dager på Hansar I februar, og vi ble positivt overrasket. Værelsene er kjempestore, og har både soverom og oppholdsrom. Sengen er svært behagelig. Baderommet er stort og har også en garderobe hvor det er god plass til å henge opp tøy og god plass til å sette kofferter. Det eneste jeg ikke likte på badet, var glassdør og glassvegg til toalettet.
Ellers er det fri minibar på rommet og den blir fylt opp hver dag.

Vi likte også frokosten svært godt. Man kunne da sitte enten ute eller inne. Utvalget var svært bra. Man kunne bestille fra en meny eller forsyne seg fra buffeten. Personalet var utrolig hyggelige! Man følte seg virkelig sett hver morgen, da noen alltid kom og spurte hvordan vi hadde det, og hva som var planen for dagen.

Vi testet også bassenget som ligger i 8. etg. Der var det stille og behagelig. Pga av høye bygninger rundt hotellet er det begrenset med sol ved bassenget.

Jeg fikk massasje på hotellets spa og det var flott, men dog dyrt! 3000 baht for en time med thai massasje. Senere gikk jeg rett over gaten hvor jeg fikk den samme massasjen for 550 baht!! Kanskje ikke like flott lokale, men absolutt tilfredstillende.

Spiste på den ene restauranten på hotellet en kveld. Maten var god, men ble oppspist av mygg!! Klandrer ikke hotellet for det, var bare ubehagelig.

Vi hadde sen avreise og hotellet oppbevarte bagasjen vår. Vi fikk også benytte dusjfasiliteter på kvelden , og du var vi takknemlige for.

Vi var svært godt fornøyd med transport til og fra flyplassen o hotellets limo.

Det eneste jeg ikke likte ved Hansar, var at det var så mørkt overalt. Inngangsparti, korridorer og fellesarealer var alle så mørke, at jeg syntes det var ubehagelig. Strømsparende ja, men ikke så veldig hyggelig.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, britsun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hans O, Operations Manager på Hansar Bangkok Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2016
Google-oversetting

Dear britsun, While reading your review I noticed that you have written previously 20 hotel reviews and this indicated that you have traveling experience thus, all that you wrote has experience behind it. I am glad that you enjoyed your stay with us and it seems you took full advantage of your accommodation and fully enjoyed the breakfast. Reading that the staff is incredibly nice is all we could hope to hear. On the other note, we appreciate your understanding of the limited sunshine at the poolside due to the surrounding high rise buildings. Of course, spa pricing in hotels are a bit more than the usual stand-alone, but our prices are still very competitive within the hotels. Also, I am sorry to know of the unfortunate experience with mosquitoes in the evening. Indeed, we have a weekly mosquitoes control scheduled. Finally, I am sorry that you did not like our soft ambient lighting in certain areas which many of our guests appreciates, it wasn’t about saving the electricity, instead, it’s to create a sentimental feel. Having all said, we truly appreciate your valued review and we hope to see you once again in the near future.

Warmest regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2015

Vi bodde her i 3 døgn, etter en lengre tur i Sørøst Asia.
Ble positivt overrasket over hotellet,som var bedre enn ventet.
Hyggelig betjening, og store gode rom, vi hadde Suite her.
Rolig og sentral beliggenhet,med gåavstand til BTS stasjonen.
Det som trekker noe ned her er størrelsen på Depositumet her, over 1000,- NOK, pr døgn, samt det lang tid å få frigjort depositumet igjen.

Romtips: Vil anbefale gjester her å bestille rom høyt oppe.
Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, frankroara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2014

Fantastisk flott og moderne hotell. Suitene var enorme og moderne innredet. Hotellpersonalet var serviceinnstilt og alltid klar til å hjelpe, uansett om det var å få tak i taxi, bestille turer, anbefale resturanter eller generelt gode råd for å navigere rundt i den intense trafikken. Fine fasiliteter på hotellet, tilbragte en dag ved bassenget litt oppi etasjene og det var helt perfekt. Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, JensR568
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2014

Det finnes ikke ord som beskriver verken hotellet eller personalet godt nok. Behagelig og rolig atmosfære, hyggelig og tilstedeværende personale. En deilig spa som anbefales. Et deilig bassengområde selv om solen ikke kommer så godt frem alltid pga høye bygninger....men hvem drar vel til Bangkok for å slikke sol dagen lang. Nærhet til BTS anbefales fremfor taxi. Stille og rolig område. Og en stor takk til Mr Siksik for gode anbefalinger når det gjelder Bangkoks uteliv, så fikk vi prøvd litt av det også på en god måte :-)
Kommer garantert tilbake neste gang jeg er i Bangkok :-)

Dato for oppholdet: februar 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, annekristinv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser