Nesten litt for stort senter. En avdeling er som boder utendørs med falske varer og pruting, mens andre avdelinger har ekte varer. Ekte varer har samme priser som i Norge, og dermed ikke noe å spare.
5 138
5 744
2 846
Stort utvalg men det meste er fake. Vi tilbrakte et par timer her, uten å kjøpe noe for alt er fake. Men god opplevelse likevel. Du finner det meste her. Ikke kjempe eksotisk utvalg av mat.
Ble anbefalt å besøke MBK for shopping. Syntest det var tettpakket og som et innendørs marked. Ikke så bra shopping som jeg hadde forventet
Dette senteret har det meste av klær,ektronikk og en del mat.Mye kopier og endel orginale ting.Lett å ta skytrain dit.
Dette kjøpesenteret er helt supert! Her får du virkelig ALT! Utallige spiseplasser, kino, spa, shopping mm!! Anbefales på det sterkeste
Har hørt mye om dette kjøpesenteret, men jeg må si at det var ganske kjedelig og masete. Ikke mye av interesse der. Masete skreddere og billig elektronikk kopier.