Dette er et hotel med nærmest egen Skytrain stasjon og det er det som teller i Bangkok! Utrolig lett å komme rundt med hotellet som base! Det ligger bare to stasjoner fra Lumpini Park.
Jeg hadde vurdert hotellet ut fra tidligere erfaring og gjennom diverse anmeldelser og visste det var bra. Denne gangen tok jeg en tre døgns pakke i Executive rom. Fordi det er lavsesong, var det en akseptabel pris.
Jeg kom med egen bil. Bagasjen ble tatt hånd om og bilen parkert i hotellets parkeringshus av ansatte (Valet Parking). Fra resepsjonen nede ble jeg fulgt til heisen og sendt opp til 32 etg. hvor resepsjon og Lounge for Executive rommene er. Helt utrolig bra service. Ble tatt i mot som en VIP!
Rommet var meget bra og, heldigvis, uten badekar. Er livredd for å falle!
Rommet lå i 31 etg og hadde, naturlig nok, en fantastisk utsikt!
Det var vannvarmer til kaffe/tea på rommet! Hadde forventet en kapselmaskin, men det var egentlig bare å gå en etg opp og få skikkelig kaffe.
Rommet ellers var meget bra og absolutt rent, til og med under sengen! Seng, puter og dyne var herlig! Bra og stor TV på veggen med internasjonale kanaler!
Executive loungen er absolutt en av de bedre jeg har opplevd i Bangkok! Betjeningen var suverene til å mikse Margaritha, eller hva en ønsket. Senere var det bare å bestille vin av forskjellige slag. En rakk ikke å få tomt glass før de var der.
Jeg må, igjen, fremheve servicen! Betjeningen var helt utrolig. Det var ikke bare i loungen, men resepsjonen, værelsepikene og de som «handlet» bil og bagasje. Alle virket personlige og virket oppriktig interesserte i å gjøre oppholdet best mulig!
Maten i loungen var spennende og bra. Det var både sushi og varmretter.
Frokosten kan inntas i loungen eller nede. Jeg synes det er herlig med loungen. Bra med betjening og ikke alt for mange gjester gjør at en er helt privilegert! Herlig brød og vestlig pålegg gjorde frokosten spesielt bra!
Poolen i 14 etg var ren og bra. Litt grunn for en langvokst nordboer. I forbindelse med poolen er det restaurant/pub. Her er det meget akseptable priser på både mat og drikke. Verdt å legge merke til at de har Happy Hour fra 17.00 til 18.00 med to for prisen av en.
Dette er et hotell jeg gjerne kommer tilbake til og vil igjen spandere Executive Room! Det er absolutt å anbefale!