Paul F
1 823
7 741
1 823
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dette er et hotel med nærmest egen Skytrain stasjon og det er det som teller i Bangkok! Utrolig lett å komme rundt med hotellet som base! Det ligger bare to stasjoner fra Lumpini Park.
Jeg hadde vurdert hotellet ut fra tidligere erfaring og gjennom diverse anmeldelser og visste det var bra. Denne gangen tok jeg en tre døgns pakke i Executive rom. Fordi det er lavsesong, var det en akseptabel pris.
Jeg kom med egen bil. Bagasjen ble tatt hånd om og bilen parkert i hotellets parkeringshus av ansatte (Valet Parking). Fra resepsjonen nede ble jeg fulgt til heisen og sendt opp til 32 etg. hvor resepsjon og Lounge for Executive rommene er. Helt utrolig bra service. Ble tatt i mot som en VIP!
Rommet var meget bra og, heldigvis, uten badekar. Er livredd for å falle!
Rommet lå i 31 etg og hadde, naturlig nok, en fantastisk utsikt!
Det var vannvarmer til kaffe/tea på rommet! Hadde forventet en kapselmaskin, men det var egentlig bare å gå en etg opp og få skikkelig kaffe.
Rommet ellers var meget bra og absolutt rent, til og med under sengen! Seng, puter og dyne var herlig! Bra og stor TV på veggen med internasjonale kanaler!
Executive loungen er absolutt en av de bedre jeg har opplevd i Bangkok! Betjeningen var suverene til å mikse Margaritha, eller hva en ønsket. Senere var det bare å bestille vin av forskjellige slag. En rakk ikke å få tomt glass før de var der.
Jeg må, igjen, fremheve servicen! Betjeningen var helt utrolig. Det var ikke bare i loungen, men resepsjonen, værelsepikene og de som «handlet» bil og bagasje. Alle virket personlige og virket oppriktig interesserte i å gjøre oppholdet best mulig!
Maten i loungen var spennende og bra. Det var både sushi og varmretter.
Frokosten kan inntas i loungen eller nede. Jeg synes det er herlig med loungen. Bra med betjening og ikke alt for mange gjester gjør at en er helt privilegert! Herlig brød og vestlig pålegg gjorde frokosten spesielt bra!
Poolen i 14 etg var ren og bra. Litt grunn for en langvokst nordboer. I forbindelse med poolen er det restaurant/pub. Her er det meget akseptable priser på både mat og drikke. Verdt å legge merke til at de har Happy Hour fra 17.00 til 18.00 med to for prisen av en.
Dette er et hotell jeg gjerne kommer tilbake til og vil igjen spandere Executive Room! Det er absolutt å anbefale!

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, changlek
EGS_General_Manager, The Management Team på Eastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Dear changlek,

Thank you for choosing Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok as your accommodation during your visit to Bangkok and we are delighted that you enjoyed your time with us.

Your kind words of praise regarding your stay are extremely gratifying and we would like to sincerely thank you for choosing to share your experience on TripAdvisor and informing the readership in great detail what to expect from their time at Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok.

May we end by saying that reading a review such as yours means a lot to us as our sole aim is to provide our guests with a stay which exceeds their expectations. We promise we will keep up our quality of service and are looking forward to your next visit.

Anmeldt 7. mai 2018

Flott hotell som ligger rett ved Skytrain. Det vurderte vi som praktisk når vi skulle ta oss rundt i Bangkok.
Rommene er flotte og servicen var topp over alt på hotellet. Restaurantene hadde nydelig mat og frokosten var førsteklasses. Anbefales.

Romtips: Oppgrader, får da tilgang til toppetasjene loungs med gratis mat og drikke.
Dato for oppholdet: mars 2018
1  Takk, Åse Marion G
EGS_General_Manager, The Management Team på Eastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018

Dear Åse Marion G,

Thank you for choosing Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok as your accommodation during your visit to Bangkok and it was a genuine pleasure to be of service to you.

As an Eastin-branded property we are entirely dedicated in ensuring that our guests enjoy a superlative stay and comments such as yours go a long way in letting us know that we are meeting our goal of total guest satisfaction.

We hope we have the opportunity to welcome you again in the not too distant future as one of our extremely valued returning guests.

Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

For et hotel :). Nydelig sted med kjempekoselig betjening. Vi hadde Superior rom med tilgang til egen lounge i 19 etasje. Der var det nydelig canapeer mellom klokken 19- 20 hver dag og det er noe av det beste vi har smakt. Hotellet har direkte tilgang til sky traine noe som var veldig praktisk. Skal jeg tilbake til Bankok så vet jeg garantert hvilket hotell vi skal bo på. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Veslemøy F
Anmeldt 3. januar 2018 via mobile enheter

Vi har absolutt ingenting å utsette på dette hotellet. Fantastisk på alle måter, både fasilitetene, beliggenheten og personalet! For ikke å snakke om frokostbuffeten. Tommel opp for et perfekt opphold i Bangkok!

Dato for oppholdet: januar 2018
1  Takk, andgoflying
EGS_General_Manager, The Management Team på Eastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2018

Dear andgoflying,

Thank you for taking the time to write about your Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok experience and it was an absolute pleasure to be of service to you.

We truly appreciate your kind words as they act as an inspiration to our entire team to continue to provide an outstanding Eastin Grand Hotel Sathorn stay for each and every one of our valued guests.

We hope we have the opportunity to welcome you again in the not too distant future.

Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Flott hotell som innfrir. Pene rom og flott poolområde. Vi va to voksne og to barn på 11 og 14 år som delte ett rom i 28. Etasje med tilgang på loungen i 32. etg. Kostet noen kroer ekstra, men det var det verdt.

Moderne og relativt velutstyrt treningssenter i tilknytning til poolområdet.

God mat.

Vennlig betjening som mer enn gjerne formidler aktiviteter.

Rom høyt oppe gir spektakulær utsikt fra rommet.

Pluss også for direkte tilgang til egen stasjon på skytrain (metro).

Taxi er billig, men kan ta fryktelig lang tid i en by med over 8 mill innbyggere...

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, thomaswT1754GU