Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Rune_Marianne
Fredrikstad, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Romtips: Executive rom med lounge tilgang.
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EGS_General_Manager, The Management TeamEastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. jan. 2019
Dear Rune_Marianne,

Thank you for choosing Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok as your accommodation during your visit to Bangkok and it was a genuine pleasure to be of service to you.

As an Eastin-branded property we are entirely dedicated in ensuring that our guests enjoy a superlative stay and comments such as yours go a long way in letting us know that we are meeting our goal of total guest satisfaction.

We hope we have the opportunity to welcome you again in the not too distant future as one of our extremely valued returning guests.

Best regards,

The Management Team
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok


Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 580
kr 2 262
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Algotels
  • eDreams
3.3 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 368
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • travelup.com
4.9 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 650
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.7 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 223
kr 1 102
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Algotels
  • eDreams
6.7 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Camera standard
kr 460
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 460
4.1 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 912
  • Algotels
2.4 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 759
  • Expedia.com
    kr 2 159
4.6 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 944
  • Algotels
4.2 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • StayForLong
  • ZenHotels.com
    kr 332
  • eDreams
1.2 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 794
  • Algotels
4.6 km fra Eastin Grand Hotel Sathorn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Bangkok
Anmeldelser (9 632)
Filtrer anmeldelser
9 634 resultater
Vurdering fra reisende
7 466
1 802
269
63
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 466
1 802
269
63
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 9 634 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Eastin ligger midt i Bangkok, rundt Riverside området. Veldig sentralt, ca 50min fra flyplassen. Supermoderne, med alle fasiliteter. Tøft basseng med heftig utsikt og solmuligheter. Dyrt, og du får valuta for pengene.

Minus - treg heis til toppetasjene.

Vi testet Blue Elephant Thai Cooking school i bygget ved siden av.. det var en opplevelse som anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, roy304
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EGS_General_Manager, The Management Team på Eastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019
Google-oversetting

Dear roy304,

Thank you for taking the time and trouble to let us know about your Eastin Grand Sathorn experience.

As an Eastin-branded property we are entirely dedicated in ensuring that our guests enjoy a superlative stay and comments such as yours go a long way in letting us know that we are meeting our goal of total guest satisfaction.

However, we will strive to improve hotel facilities to achieve your satisfaction and look forward to having another chance to welcome you again soon.

Best regards,

The Management Team
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Meget god beliggenhet med egen skytrain stasjon som gjorde resten av byen lett tilgjengelig! Ett stop så er du ved elven, 4 i de besye shoppingstrøk. Flott nyttårsfeiring fra infinitypool og utsikt mot fyrverkeri avfyrt fra elven. Flott treningsrom!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, paulfR5079EY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dette er et hotel med nærmest egen Skytrain stasjon og det er det som teller i Bangkok! Utrolig lett å komme rundt med hotellet som base! Det ligger bare to stasjoner fra Lumpini Park.
Jeg hadde vurdert hotellet ut fra tidligere erfaring og gjennom diverse anmeldelser og visste det var bra. Denne gangen tok jeg en tre døgns pakke i Executive rom. Fordi det er lavsesong, var det en akseptabel pris.
Jeg kom med egen bil. Bagasjen ble tatt hånd om og bilen parkert i hotellets parkeringshus av ansatte (Valet Parking). Fra resepsjonen nede ble jeg fulgt til heisen og sendt opp til 32 etg. hvor resepsjon og Lounge for Executive rommene er. Helt utrolig bra service. Ble tatt i mot som en VIP!
Rommet var meget bra og, heldigvis, uten badekar. Er livredd for å falle!
Rommet lå i 31 etg og hadde, naturlig nok, en fantastisk utsikt!
Det var vannvarmer til kaffe/tea på rommet! Hadde forventet en kapselmaskin, men det var egentlig bare å gå en etg opp og få skikkelig kaffe.
Rommet ellers var meget bra og absolutt rent, til og med under sengen! Seng, puter og dyne var herlig! Bra og stor TV på veggen med internasjonale kanaler!
Executive loungen er absolutt en av de bedre jeg har opplevd i Bangkok! Betjeningen var suverene til å mikse Margaritha, eller hva en ønsket. Senere var det bare å bestille vin av forskjellige slag. En rakk ikke å få tomt glass før de var der.
Jeg må, igjen, fremheve servicen! Betjeningen var helt utrolig. Det var ikke bare i loungen, men resepsjonen, værelsepikene og de som «handlet» bil og bagasje. Alle virket personlige og virket oppriktig interesserte i å gjøre oppholdet best mulig!
Maten i loungen var spennende og bra. Det var både sushi og varmretter.
Frokosten kan inntas i loungen eller nede. Jeg synes det er herlig med loungen. Bra med betjening og ikke alt for mange gjester gjør at en er helt privilegert! Herlig brød og vestlig pålegg gjorde frokosten spesielt bra!
Poolen i 14 etg var ren og bra. Litt grunn for en langvokst nordboer. I forbindelse med poolen er det restaurant/pub. Her er det meget akseptable priser på både mat og drikke. Verdt å legge merke til at de har Happy Hour fra 17.00 til 18.00 med to for prisen av en.
Dette er et hotell jeg gjerne kommer tilbake til og vil igjen spandere Executive Room! Det er absolutt å anbefale!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, changlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EGS_General_Manager, The Management Team på Eastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
Google-oversetting

Dear changlek,

Thank you for choosing Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok as your accommodation during your visit to Bangkok and we are delighted that you enjoyed your time with us.

Your kind words of praise regarding your stay are extremely gratifying and we would like to sincerely thank you for choosing to share your experience on TripAdvisor and informing the readership in great detail what to expect from their time at Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok.

May we end by saying that reading a review such as yours means a lot to us as our sole aim is to provide our guests with a stay which exceeds their expectations. We promise we will keep up our quality of service and are looking forward to your next visit.

Best regards,

The Management Team
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018

Flott hotell som ligger rett ved Skytrain. Det vurderte vi som praktisk når vi skulle ta oss rundt i Bangkok.
Rommene er flotte og servicen var topp over alt på hotellet. Restaurantene hadde nydelig mat og frokosten var førsteklasses. Anbefales.

Romtips: Oppgrader, får da tilgang til toppetasjene loungs med gratis mat og drikke.
Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Åse Marion G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EGS_General_Manager, The Management Team på Eastin Grand Hotel Sathorn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Dear Åse Marion G,

Thank you for choosing Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok as your accommodation during your visit to Bangkok and it was a genuine pleasure to be of service to you.

As an Eastin-branded property we are entirely dedicated in ensuring that our guests enjoy a superlative stay and comments such as yours go a long way in letting us know that we are meeting our goal of total guest satisfaction.

We hope we have the opportunity to welcome you again in the not too distant future as one of our extremely valued returning guests.

Best regards,

The Management Team
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

For et hotel :). Nydelig sted med kjempekoselig betjening. Vi hadde Superior rom med tilgang til egen lounge i 19 etasje. Der var det nydelig canapeer mellom klokken 19- 20 hver dag og det er noe av det beste vi har smakt. Hotellet har direkte tilgang til sky traine noe som var veldig praktisk. Skal jeg tilbake til Bankok så vet jeg garantert hvilket hotell vi skal bo på. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Veslemøy F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser