Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Asiatique The Riverfront på
fra USD 30,97
Mer informasjon
fra USD 54,34
Mer informasjon
fra USD 50,84
Mer informasjon
fra USD 73,40
Mer informasjon
Anmeldelser (10 242)
Filtrer anmeldelser
10 242 resultater
Vurdering fra reisende
3 691
4 254
1 656
410
231
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 691
4 254
1 656
410
231
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 10 242 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Dro hit helt uten forventninger med min thai kjæreste, tenkte det skulle være like kjedelig, skittent og små sure mennesket som på andre markeder.

Men jeg ble så UTROLIG positivt overrasket. Alle ønsket oss velkommen og sa hade med et smil ved salg eller uten salg. Alle restauranter, marked, toaletter og uteområdet var reine og godt vedlikeholdt.

Beste marked jeg har vært på.

Restaurantene var godt vedlikeholdt, mange av de hadde nydelig live musikk og fantastisk god mat til god pris.

10/10 på hele opplegget. MEGET GOD OPPLEVELSE.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 904robinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2018 via mobile enheter

Masete, veldig mange mennesker og stort sett selges bare turist «ræl». De samme varene går stort sett igjen.
Der er også et «tivoli» med et pariserhjul hvor msn sikkert får flott utsikt over byen, men dette prøvde vi ikke.
Det er mange spisesteder på markedet, men det var fullt omtrent overalt, det var masete, sjarmløse og lite personlig service.
Jeg tror vi valgte det verste av dem, nemlig The Pizza Company. IKKE spis der!
Det var sur betjening og elendig service, etter å ha ventet LEEENGE, fikk vi servert slimete halvstekt kylling og noen tørre reker som svømte i olje. De hadde ikke vin, kun halv varm øl. I tillegg kjørte de airconditon anlegget på full guffe så vi frøs skikkelig.
Dessert ville vi ikke ha der, vi kjøpte soft is i en kiosk lenger bort. Den bare rant og vi måtte kaste mesteparten.
Bern there, done that.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Rill55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2017 via mobile enheter

Her finner du det meste. Masse forskjellige boder hvor det selges alt mulig. Masse steder å spise og drikke på. Stort pariserhjul som gir deg flott utsikt.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Svennebanan666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017

En artig sted ned mot elven, som inneholder et marked med en masse artikler du ikke har bruk for. I tillegg finnes det en utvalg spisesteder, av varierende kvalitet. Men Asiatique er er greit tidsfordriv noen ettermiddagstimer.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Vi synes det var moro å gå og kikke i alle butikkene. Tenåringen som var med elsket det. Ble noen gode kjøp. Mange bra spisesteder der ute også. Fin kvelds aktivitet. Det finnes gratis shuttle båter som går fra pieren under Sky train.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Annkrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser