Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 928)
Filtrer anmeldelser
3 928 resultater
Vurdering fra reisende
2 883
786
164
53
42
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 883
786
164
53
42
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 928 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018

Spiste en fantastisk lunsj på hotel InterContinantal, et flott utvalg av mat og desserter. Ønsker spesielt å trekker
frem kjøttet ytrefilet av okse som ble skåret opp av personalet, meget smakfullt og mer enn forventet til en lunsj. Prisen var også helt ok. Skal det trekkes for noe, må det være at personallet var veldig rask til å rydde bort buffen og det startende med mer enn fem minutter før det skulle være slutt.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, 472knutv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Freedom153324, Hotel Manager på InterContinental Bangkok, an IHG Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Knut V,

Thank you for taking the time to write your review of your recent stay with us. I am happy to hear that you enjoyed your experience . We look forward to welcoming you back soon.

Kind regards,

Dani Demerjian
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2016 via mobile enheter

Dette var vårt andre besøk, og inntrykket ble bare forsterket. Club hjørne rom med aksess til en virkelig god lounch. Super mat og drikke. Fantastisk betjening og behagelige omgivelser. Transport til og fra flyplassen er absolutt og anbefale. Enkel innsjekking, super italiensk restaurant og en god beliggenhet til monorail og shopping. Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hansaron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2015 via mobile enheter

Vi er vant med InterContinental hotellenes høye standard, så også i Bangkok. Med Ambassador medlemskap i tillegg er en sikret flotte rom og lounge preget av personlig atmosfære. Innsjekk for A.medlemmer i 37. etg. føles litt unødvendig, selv om personalet her gjorde velkomsten svært hyggelig. Ved begge besøkene i mai ble vi tildelt nydelige rom høyt oppe (32 og 34 etg). Rommene var like og hadde store nydelige baderom med rikelig mengde av nødvendig toalettsaker. Frukt og vann på rommene og som vanlig morsom liten velkomstgave. Rommene var store og lyse med godt klimaanlegg. Gode resturanger og hyggelig svømmebasseng på taket, med en liten poolbar, ekstra god service fra personalet i baren. Takbaren er forøvrig aldeles nydelig sted å oppleve solnedgang over Bangkok. InterContinental nevnes alt for sjelden, når vi leser om gode hotell i Bangkok. Det er synd for dette hotellet fortjener flere stjerner enn hva jeg kan gi her!

Dato for oppholdet: juni 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tor-Anders M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kwanchai Quincy Y, Front Office Manager på InterContinental Bangkok, an IHG Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your beautiful comment on our hotel facilities, location and especially our Hospitality service provide team member to you at the Club InterContinental on 37Floor, it was a loyalty for us to services our guest to meet your expectations. It is always wonderful to learn that we provided our guests with an enjoyable stay they will never forget and hopefully to welcome you back here again in soon future

Your comments on the fantastic service on our Club Lounge are highly appreciated and we thank you for taking the time to write about your experience in our hotel and that will share to our team

We look forward to welcome you back soon at InterContinental Bangkok.

Warm regards,

Kwanchai Quincy Yokto (Mr.)
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2014

InterConitinental er ett veldig bra hotell i Bangkok. Servicen var den beste jeg noen gang har opplevd! Vi var der i tre dager og det er soleklart at vi kommer tilbake til InterContinental i Bangkok. Når vi kom ned til flyplassen sto det en BMW 7serie å ventet på oss, og ikke nok med det , det var også gratis Internett i bilen. Pizzaen jeg spiste den første dagen er uimotståelig.
Frokosten var kjempe god og bra men det eneste som var dumt var at det sto crispy bacon men det var ikke noe crispy , men det er ikke noe å henge seg opp i ! Treningssenteret i 36 etasje var kjempe fint, men barn hadde ikke lov til å trene. Men de får lov til å bruke bokserommet. Bassenget i 37 etasje var helt topp det var ganske pent og det hadde en bar. Noe av høydepunktet med å være i 37 etasje var å se ut over Bangkok by!

Alle som drar til Bangkok burde prøve InterContinental!
Hilsen Oliver 9 år Norway

Dato for oppholdet: februar 2014
Reisetype: Reiste med familie
Takk, OleA338
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2013

Buffeen var variert, med mange retter av svært god kvalitet. Vi syntes det smakte utmerket og gikk og plukket det vi ønsket fra det meste av utvalget. Servicen var det ikke noe å si på heller.

Prisnivået er relativt høyt, men bufeen kan anbefales.

Tips: Sjekk tilbudet de har på vinpakke og eventuelt champagnepakke enkelte dager.

Dato for oppholdet: juli 2013
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Service
Takk, MulleEllum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser