Det begynte når vi kom . Engelskkunnskapene er minimale---. Da vi skulle ta heisen opp ville den ikke starte pga av overlast. Skiltet i heisen sa 300kg. Jeg, 82kg, samt koffert på 21kg samt kabinkoffert på 4 gikk bra men når koffert nr to kom inn med vekt på 20kg gikk alarmen. Slettes ikke holdbart. Da vi kon inn for kvelden gikk alarmen igjen med to, mann uten bagasje,igjen. HUFF HUFF HUFF
Da vi stod opp dag to skulle vi ha frokost. Gledet oss til egg og bacon. Nedtur igjen. Det å steike egg og bacon klarer til og med jeg, men kokken på Stable Lodge kan slettes ikke dette. Mer enn det ene måltidet ble det ikke der.
På rom 304 tok ikke tilveksten av hybelkaniner slutt. Jeg begynte å sjekke litt i kroker å kriker, under nattbord osv. Der var bolet til disse, under nattbordet. Jeg trakk frem nattbordet en halv meter når jeg gikk ut dag tre og når jeg kom tilbake var det satt på plass for å bevare bolet :-))
Dusjen var møkkete. WiFi funket når det fant det for godt.
I det hele tatt, SKYGG UNNA DETTE STEDET. Får du ikke rom andre streder i Bankok.......utsett reisen.
PS: innehaveren, en danske, trives best sammen med sine venner ved et bord i kroken med kortspill og pils.