OddB316
3.2 km fra Stable Lodge
4.6 km fra Stable Lodge
Se flere hoteller i Bangkok
Anmeldt 9. mars 2018

Slitent hotel som trenger oppussing. Dårlig vask og dårlig aircondition. God skandinavisk mat på menyen. Greit sted hvis du ikke stiller for store krav. Neste gang velger vi nok et annet hotell. Veldig sentralt

Dato for oppholdet: mars 2018
1  Takk, widars2015
Anmeldt 3. juni 2017 via mobile enheter

Hvis du ikke har altfor store krav er dette en grei plass å bo for et kortere opphold. Masse god skandinavisk mat, stor lørdagsbuffet. Svømmebasseng på utsiden. Heisen er tragisk, tåler ikke mye vekt før den stopper.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, Terry W
Anmeldt 1. november 2016

Mot slutten av vår ferie, ble vi anbefalt å benytte oss av Stable Lodge. Vi ble der et par døgn, det oppholdet var helt topp, nydelig Skandinavisk mat, sildesmørbrød, lun leverpostei osv. Helt fantastisk, dette er å anbefale.

Dato for oppholdet: desember 2015
Takk, jimj556
Icheckinn_poe, Manager på Stable Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2016

Dear Jim,
Thank you for taking the time to review our property and read about your positive comments on our property and restaurant. We look forward to welcoming you again in the future.
Best regards
Stable Lodge team

Anmeldt 10. februar 2016

Det begynte når vi kom . Engelskkunnskapene er minimale---. Da vi skulle ta heisen opp ville den ikke starte pga av overlast. Skiltet i heisen sa 300kg. Jeg, 82kg, samt koffert på 21kg samt kabinkoffert på 4 gikk bra men når koffert nr to kom inn med vekt på 20kg gikk alarmen. Slettes ikke holdbart. Da vi kon inn for kvelden gikk alarmen igjen med to, mann uten bagasje,igjen. HUFF HUFF HUFF
Da vi stod opp dag to skulle vi ha frokost. Gledet oss til egg og bacon. Nedtur igjen. Det å steike egg og bacon klarer til og med jeg, men kokken på Stable Lodge kan slettes ikke dette. Mer enn det ene måltidet ble det ikke der.
På rom 304 tok ikke tilveksten av hybelkaniner slutt. Jeg begynte å sjekke litt i kroker å kriker, under nattbord osv. Der var bolet til disse, under nattbordet. Jeg trakk frem nattbordet en halv meter når jeg gikk ut dag tre og når jeg kom tilbake var det satt på plass for å bevare bolet :-))
Dusjen var møkkete. WiFi funket når det fant det for godt.

I det hele tatt, SKYGG UNNA DETTE STEDET. Får du ikke rom andre streder i Bankok.......utsett reisen.

PS: innehaveren, en danske, trives best sammen med sine venner ved et bord i kroken med kortspill og pils.

Romtips: Be om rom i front, hvis du bestemmer deg for dette stedet.
Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, OddL405
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 7. november 2006

Drives av et Skandinavisk/Thai par. Ganske mange nordmenn, svensker, finner bor her.
Fordeler: Oppmerksom resepsjon. Basseng. Bassengdekk med stoler. Restaurant. Rimelig priset daglig GRILL buffet om kvelden. Kort spasertur til skytrain. Rolig område.
Ulemper: Svært liten og langsom heis ( holder 3 personer), men faktisk holder den bare 2 personer behagelig. Lurvete lobby med slitt sofa, seter. Overpriset a la carte meny i restauranten. Bråkete og svært gammel aircondition. Tregulv er upolert og utslitt. Badet er ikke noe spesielt. Det var bare funksjonelt. Gamle møbler på rommet. Lite gammelt TV. Ingen gratis frokost
Jeg betalte THB 1800 per natt for et rom med en liten uteplass i 4. etasje. Overpriset og ikke verdt det !.

4  Takk, YYYONG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original