Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 50
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Expedia.com
USD 54
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Vio.com
USD 41
Vis tilbud
Hotels.comUSD 54
PricelineUSD 53
TravelocityUSD 54
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (222)
Filtrer anmeldelser
222 resultater
Vurdering fra reisende
31
95
57
20
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
95
57
20
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 222 anmeldelser
Anmeldt 8. april 2018

Vi valgte et opphold i Bangkok siste dag etter et 2 ukers opphold i Hua Hin. Koselig lite hotell med en hyggelig "hage" rundt restaurant og bar. Det vi syntes var litt synd, er at inntrykket og opplevelsen kunne vært bedret med enkle midler. Det er rart at et hotell med skandinavisk driver, ikke har gitt personalet bedre innføring i kundebehandling og service. Ved første besøk i restauranten ble vi sittende lenge å vente. Det skjedde ikke noe før vi selv gikk for å finne menyer. En annen hendelse; etter at rommet vårt ble redd og stelt dag 2, var alle håndkler fjernet, men ingen nye lagt igjen. Når vi meldte fra, så kom det, etter svært lang tid, en med et eneste håndkle, som i tillegg var fillete og hullete. Vi ba om flere, men det kom aldri. Vi måtte dele det ene vi hadde.
Restauranten er hyggelig, god mat og personalet var veldig hyggelige og flinke. I resepsjon og hotellet forøvrig er det rom for litt "smilekurs" og kundebehandling.

Romtips: Velg rom ut mot basseng / restaurant
Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, OddB316
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mars 2018

Slitent hotel som trenger oppussing. Dårlig vask og dårlig aircondition. God skandinavisk mat på menyen. Greit sted hvis du ikke stiller for store krav. Neste gang velger vi nok et annet hotell. Veldig sentralt

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, widars2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juni 2017 via mobile enheter

Hvis du ikke har altfor store krav er dette en grei plass å bo for et kortere opphold. Masse god skandinavisk mat, stor lørdagsbuffet. Svømmebasseng på utsiden. Heisen er tragisk, tåler ikke mye vekt før den stopper.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, Terry W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2016

Mot slutten av vår ferie, ble vi anbefalt å benytte oss av Stable Lodge. Vi ble der et par døgn, det oppholdet var helt topp, nydelig Skandinavisk mat, sildesmørbrød, lun leverpostei osv. Helt fantastisk, dette er å anbefale.

Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, jimj556
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Icheckinn_poe, Manager på Stable Lodge Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2016
Google-oversetting

Dear Jim,
Thank you for taking the time to review our property and read about your positive comments on our property and restaurant. We look forward to welcoming you again in the future.
Best regards
Stable Lodge team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2016

Det begynte når vi kom . Engelskkunnskapene er minimale---. Da vi skulle ta heisen opp ville den ikke starte pga av overlast. Skiltet i heisen sa 300kg. Jeg, 82kg, samt koffert på 21kg samt kabinkoffert på 4 gikk bra men når koffert nr to kom inn med vekt på 20kg gikk alarmen. Slettes ikke holdbart. Da vi kon inn for kvelden gikk alarmen igjen med to, mann uten bagasje,igjen. HUFF HUFF HUFF
Da vi stod opp dag to skulle vi ha frokost. Gledet oss til egg og bacon. Nedtur igjen. Det å steike egg og bacon klarer til og med jeg, men kokken på Stable Lodge kan slettes ikke dette. Mer enn det ene måltidet ble det ikke der.
På rom 304 tok ikke tilveksten av hybelkaniner slutt. Jeg begynte å sjekke litt i kroker å kriker, under nattbord osv. Der var bolet til disse, under nattbordet. Jeg trakk frem nattbordet en halv meter når jeg gikk ut dag tre og når jeg kom tilbake var det satt på plass for å bevare bolet :-))
Dusjen var møkkete. WiFi funket når det fant det for godt.

I det hele tatt, SKYGG UNNA DETTE STEDET. Får du ikke rom andre streder i Bankok.......utsett reisen.

PS: innehaveren, en danske, trives best sammen med sine venner ved et bord i kroken med kortspill og pils.

Romtips: Be om rom i front, hvis du bestemmer deg for dette stedet.
Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, OddL405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser