kjo75
3.2 km fra Stable Lodge
2.6 km fra Stable Lodge
Se flere hoteller i Bangkok
Anmeldt 7. mars 2023 via mobile enheter

Brukt dette hotellet siden - 99 grunnet atmosfæren, plassering og god mat. Noen år siden sist besøk og hotellet har forfalt veldig. Rommene er slitte, ingen rengjøring(hverken toalettpapir eller nye håndduker) i løpet av dagene vi bodde her og kvalitet på maten har også endret seg. For de høye prisene, forventes kvalitet. Uforståelig egentlig at prisen på rom her er så høy, men trolig fordi det brukes av mange scandinaviere. Hadde ett sent avreisefly, og måtte betale ganske mye for å beholde rommet noen timer ekstra.
Hotellet har fått nye eiere, usikker om det er dette som gjør at alt har forfalt.
Restauranten/baren stengte kl 22

Romtips: Masse andre hotell i nærheten som har høy standard til samme pris
Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Trail305010
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Restauranten på dette tilårskomne dansk- drevne hotellet har blitt utvidet og modernisert senere år.
Små, slitne rom fortsatt og et knøttlite svømmebasseng. Stor meny med ekte thaimat, pizza, internasjonale retter og først og fremst danske middagsretter og et enormt utvalg av høye danske smørbrød som er lekre. Carlsberg på fat! Et sted man treffer skandinaver.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, FFlak
Anmeldt 8. april 2018

Vi valgte et opphold i Bangkok siste dag etter et 2 ukers opphold i Hua Hin. Koselig lite hotell med en hyggelig "hage" rundt restaurant og bar. Det vi syntes var litt synd, er at inntrykket og opplevelsen kunne vært bedret med enkle midler. Det er rart at et hotell med skandinavisk driver, ikke har gitt personalet bedre innføring i kundebehandling og service. Ved første besøk i restauranten ble vi sittende lenge å vente. Det skjedde ikke noe før vi selv gikk for å finne menyer. En annen hendelse; etter at rommet vårt ble redd og stelt dag 2, var alle håndkler fjernet, men ingen nye lagt igjen. Når vi meldte fra, så kom det, etter svært lang tid, en med et eneste håndkle, som i tillegg var fillete og hullete. Vi ba om flere, men det kom aldri. Vi måtte dele det ene vi hadde.
Restauranten er hyggelig, god mat og personalet var veldig hyggelige og flinke. I resepsjon og hotellet forøvrig er det rom for litt "smilekurs" og kundebehandling.

Romtips: Velg rom ut mot basseng / restaurant
Dato for oppholdet: april 2018
Takk, OddB316
Anmeldt 9. mars 2018

Slitent hotel som trenger oppussing. Dårlig vask og dårlig aircondition. God skandinavisk mat på menyen. Greit sted hvis du ikke stiller for store krav. Neste gang velger vi nok et annet hotell. Veldig sentralt

Dato for oppholdet: mars 2018
1  Takk, widars2015
Anmeldt 3. juni 2017 via mobile enheter

Hvis du ikke har altfor store krav er dette en grei plass å bo for et kortere opphold. Masse god skandinavisk mat, stor lørdagsbuffet. Svømmebasseng på utsiden. Heisen er tragisk, tåler ikke mye vekt før den stopper.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste alene