Utrolig fint sted langs elva. Mye turister. Tok en hop on hop off båt som er lurt for å få med seg diverse attraksjoner.
Imponerende tempel/byggverk. Men var ikke veldig stort område, så følte oss ferdig etter 30min. Heldigvis ikke overfylt av mennesker. Var der rundt 1400 på dagen, greit tidspunkt, men varmt. Måtte dekke til knær og skuldre før vi gikk inn, som i de fleste templer.
Lite, men flott tempelområde. Bare 2 min. båttur fra Wat Pho tempelet. Veldig greit å besøke begge templene på samme dag, når man først er i området
Vi tok hopp on hopp off båten og stoppet her. Det var utrolig fint. Vi måtte låne langt skjørt for å komme inn i området. Det er verdt å besøke tempelet :-)
Vi tok longtailbåt over til Wat Arun en dag. Tempelet er et vakkert skue, og det samme er hagen og de vakre blomstene rundt. Alle selgerne i området trekker plassen litt ned, men stedet bør absolutt besøkes.
Flott tempel. Tok longtail båt dit og hadde et kort stopp. Absolutt verdt et besøk. Skulle hatt bedre tid.