Er man først i Bankok, ikke la denne muliheten gå fra deg. Absolutt verd et besøk. Husk også at her må en ta av seg skoene før en slipper inn.
Må sees! Man har ikke vært i Bangkok hvis man ikke har vært her. Anbefaler å betale for en guide som kan ta bilder og forklare statuene. Og ta med vann !
Mye mennesker og mye kø, men et fantastisk område med flotte bygg og en utsmykning som er helt fantastisk. En typisk turist attraksjon og prisen er deretter. Husk å ta på bukse, hvis ikke kan du leie. Skuldre må også dekkes til. Alle må gjennom sikkerhetskontroll, men alt gikk rimelig raskt.
Alt for mange inne på samme tid. Burde vært ett maks antall gjester samtidig. Ikke mange av byggene som er åpne for en titt
Flott besøk i Grand Palace. Utrolig flott arkitektur.
Vi ble stoppet av en guide (en mann i 60 årene med liten hestehale) utenfor som tilbød seg å være vår guide inne på området. Han var meget kunnskapsrik og gjorde turen i Grand Palace til en minnerik opplevelse. Det hadde ikke vært samme opplevelsen uten guide. Da hadde vi bare sett mange flotte bygg uten å vite noe om historien bak.
Det sto flere guider utenfor og stoppet turister og spurte om de ønsket guidet tur. Prisen for guide er verd pengene.
Sammenlignet med andre attraksjoner i Bangkok koster dette mye mer, så som backpacker ble det i det dyreste laget. Det var også tettpakka med kinesiske turister og lokale som prøvde å lure deg. Alt i alt kaotisk og varmt.