Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utenom utsikten, ikke noe å skryte av”
Anmeldelse av Above Eleven

Above Eleven
Bestill bord
Vurdert som nr. 187 av 14 299 Restauranter i Bangkok
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 34 - USD 56
Kjøkken: Japansk, Peruansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Khlong Toei Nuea
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Helt basic, ursint over bye og basicdrinks. Så neste gang jeg er Bangkok, skal jeg prøve ny skyvar. Men øikevell verdt et beØk

Dato for besøk: desember 2018
Takk, barrybeebay
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean Yves F, Manager på Above Eleven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Kjære barlasbayani,
Takk for besøket og trist å vite at vi ikke kunne imponere deg.
Beste ønsker,
Jean Yves

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (4 116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 4 116 anmeldelser

Anmeldt 18. april 2018

Var der kun for å se på solnedgangen og litt å drikke. Svarte til forventningene. Et sted du burde dra og så på solnedgangen.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, Kari987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Prerak S, Assistant Restaurant Manager på Above Eleven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2018

Kjære Kari987,
Vi takker for din fantastiske tilbakemelding med hensyn til din siste erfaring på over elleve.
Det er virkelig veldig hjertelig å lære at du hadde en minneverdig tid med oss.
Takk for at du setter pris på vår fantastiske utsikt, spesielt solnedganger. Jeg er helt enig med din tilbakemelding om at vårt sted er vakrere om kvelden, og du kan nyte hele solnedgangen med perfekte drinker.
Vi vil gjerne ha deg som gjest igjen.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake.
hilsen
Prerak

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2016 via mobile enheter

Fantastisk sted som er verdt et besøk. Topp service og god mat og drikke. Anbefaler tuna tartar som forrett!
Utrolig utsikt

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, karianne76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean Yves F, Manager på Above Eleven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2017

Kjære karianne76,
Takk så mye for din kommentar og besøk Above Eleven.
Vi er glade for å vite at du har hatt din tid i vårt selskap, og ser frem til å ønske deg tilbake snart,
Vennlig hilsen
Jean Yves

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2016

Vi bestemte oss for å "skybare" litt å besøkte Above Eleven siden det lå nærmest. Baren ligger i øverste etasje og består av tre barer fordelt på tre "etasjer"
Det var veldig gøy å ta en drink å slappe av så høyt og utsikten var spektakulær.
Det var ganske fullt, men vi fikk sitteplasser. Prisene var litt stive til å være Thailand, og drinkene var ikke mer enn ok. Stedet har en "dresscode" for menn. Ingen singlet eller sandaler.

Dato for besøk: februar 2016
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Svenn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean Yves F, Manager på Above Eleven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2016

Kjære Svenn T,
Tusen takk for ditt besøk og gjennomgang, og minner alle gjestene om vår kleskode , som gjelder for Gentlemen bare.
Vi ser frem til å ønske deg tilbake veldig snart Above Eleven.
Vennlig hilsen,
Jean Yves

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2015 via mobile enheter

Var innom to ganger i sommer, og kunne knapt hvert mer fornøyd. Maten var perfekt, drinkene er sannsynligvis de beste jeg har drukket noe sted, utsikten var fantastisk og servicenivået var på topp.

Above Eleven skal definitivt besøkes neste gang jeg er i Bangkok. Gleder meg allerede.

Dato for besøk: november 2015
Takk, torbus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jean Yves F, Manager på Above Eleven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2015

Kjære Tore B,

Tusen takk for den hyggelige gjennomgang og mange besøk Above Eleven, alltid en glede å lese noen positive tilbakemeldinger. Vi ser frem til å ønske deg tilbake i nær fremtid.


Med vennlig hilsen,

Jean Yves

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Above Eleven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.