Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Privat guide i og rundt Bangkok: Tilpasset tur
1 901

Bestill på forhånd
fra
USD 58,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve BTS Skytrain på
fra USD 58,00
Mer informasjon
fra USD 107,41
Mer informasjon
fra USD 136,50
Mer informasjon
fra USD 99,57
Mer informasjon
Anmeldelser (49 313)
Filtrer anmeldelser
49 313 resultater
Vurdering fra reisende
30 153
15 327
3 197
439
197
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30 153
15 327
3 197
439
197
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 49 313 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Ukomplisert og kjekk transportmåte i Bangkok. Går direkte fra flyplassen og inn til byen. Du kjøper poletter, som du checker inn ved avreise og leverer ved ankomst (automatiske porter). Kan være folksomt, men går for min del greit. Veldig gode priser!

Dato for opplevelse: november 2018
3  Takk, M5647GGninas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Meget bra transportsystem, effektivt og raskt!
Litt skuffende at de ikke har rulletrapp på alle stasjoner!
Vognene har reserverte seter for eldre og bevegelseshemmede, men ikke alltid den som sitter der med mobiltelefonen legger merke til at noen kanskje trenger plassen!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, changlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Flott transport for og komme rundt i Bangkok.men styr unna tiden 15-18 når alle skal hjem..det er sardin i box trangt.rent og pent på togene og stasjonene.billig også.ikke minst deilig og kaldt ombord når man har gått rundt i varmen

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Freedom321237
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Helt tipp, topp, rimelig kollektiv-transport som aldri berøres av gatens travle trafikk. Mange stasjoner for av/på-stigning. Alle byer burde hatt sky-train

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, nilsrubena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Raskt og billig! Jeg tok toget til central world senteret hvor jeg kunne gå videre på sky walken mellom forskjellige sentere uten å måtte stresse med trafikken under. Toget går ofte og var tidsnok.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, synneeriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser