Jeg sitter her fortsatt og nyter livet - to timer etter at jeg spiste en herlig biff med ditto rødvin til.
Jeg overdriver så absolutt ikke når jeg sier at min filet mignon, medium stekt, med potetmos og rødvinssaus til, er den beste biffen jeg har spist på lenge. Akkurat passe stekt. Og nydelig på smak.
Husets rødvin var det beste følget.
Til dessert valgte jeg en mojito strawberry. Selv om utseendet var totalt forskjellig fra bordrytteren, falt denne også i smak.
Jeg avsluttet med å feire det vellykkede måltidet med to runder med Carlsberg pilsner på tapp og Lysholm Linie akevitt. Den siste fra mitt nabolag hjemme i Norges koseligste by som ble skjenket akkurat slik de også pleier på min favorittrestaurant i København, Husmann's Vinstue i Larsbjørnstræde 2: Helt opp til randen på glasset. Og vel så det. 😉👍🇩🇰
Bare så synd at jeg opplevde denne fantastiske restauranten den siste kvelden av mitt fire ukers lange opphold her i Asia. Men heg kommer garantert tilbake! Kanskje allerede før morgendagens hjemreise til Norges koseligste by?
Anbefales! 😉👍🇳🇴🇹🇭