Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
His & Her Tailors House Chiang Mai
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kan anbefale His & Hers Tailors på det varmeste.

Skal du ha ny skreddersydd dress i Chiang Mai er dette stedet og gå. Jeg var her og kjøpte meg en... les mer

Anmeldt 4. desember 2022
kristianr19912018
,
Ubud, Indonesia
Frábær þjónusta

Þegar ég kom á staðinn í fyrsta sinn sýndi klæðskerinn efnin sem hann var með og greindi frá... les mer

Anmeldt 31. desember 2018
hrannaringi
,
Reykjavík, Island
via mobile enheter
Les alle 1 297 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Chiang Mai
fra USD 37,90
Mer informasjon
fra USD 67,61
Mer informasjon
fra USD 21,51
Mer informasjon
fra USD 94,57
Mer informasjon
Anmeldelser (1 297)
Filtrer anmeldelser
1 297 resultater
Vurdering fra reisende
1 237
42
8
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 237
42
8
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 297 anmeldelser
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Jeg og kjæresten ankom til His and Hers skredder like etter at den åpnet klokken 09.00, uten å ha bestilt på forhånd. Vi ble tatt godt i mot. Først fikk vi en nøye gjennomgang av de ulike teksilkvalitetene. Han har alt fra superbillige stoffer med lav prosentandel kasjmirull til toppkvalitet, mange fine fargenyanser og ulik grad av skimmer i stoffet.

Vi var veldig opptatt av at dressene (kontordress til meg og selskapsdress til kjæresten) skulle være "typisk nordisk stil"; slim fit og minimalistisk. Vi fikk klar beskjed om at vi ville få dressene slik vi ønsket. Man kommer tilbake for en prøverunde ("fitting"). Her fikk vi gitt uttrykk for hvordan vi ønsket at dressene skulle være. Husk at fordi vedkommende skal gjøre kunder fra hele verden fornøyd, er det veldig viktig å presisere hva du ønsker. Han er svært profesjonell og vil gi sine synspunkter, men det er utvilsomt dine preferanser som står i fokus.

Vi hadde de ferdige dressene i hånden 34 timer etter første møte.

Våre dresser var i prisklassen midt på treet og vi betalte 7500 Bath for hver - altså nesten akkurat 2000 kroner.

Hvis du er i Chiang Mai, eller vurderer å ta turen: dra til His and Hers Tailor. Vi fikk akkurat det vi ønsket oss - helt uten kompromisser. Skreddersømmen er helt utrolig. Disse dressene hadde vi ikke fått under et tosifret antall tusen i Norge. Veldig god service fra noen som er klart opptatt av å gi kundene det de ønsker seg.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Hannapaatur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Avsluttet ferien i Chiang Mai.
Tenkte å få meg en dress før jeg skulle tilbake til Norge..
Fant dette stedet på Tripadvisor.
Veldig bra kundeservice og pålitelig sted.
Superfornøyd

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 719steffenw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2017

Jeg var i Thailand en måned sammen med min familie og hadde bestemt med for å sy to nye dresser når jeg var der. Ettersom jeg skulle til Chiang Mai mot slutten av turen bestemte jeg meg for å gjøre det der ettersom jeg regnet med at jeg kunne finne en skredder som var mye flinkere enn de du finner på de turistifiserte strendene. Etter litt research her på Trip Advisor fant jeg frem til His & Her Tailors House. Selv om ratingen var bra ble jeg faktisk overrasket over hvor bra dressene ble og ikke minst servicen. Jeg fikk til og med 2 flotte slips som en gave. Mr Win er super flink og du vil neppe bli skuffet.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Pål J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2016 via mobile enheter

Vi kjøpte totalt to dresser og fem skjorter, og hadde ingenting å utsette på Mr. Win sin service.

Han har øye for detaljer, og sa for eksempel ifra om at ene ermet på dressen var ulik lengde, selv om vi ikke så det og dette kostet ham én ekstra dag med tilpasning.

Dra hit hvis du vil ha god service og kvalitet!

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Maggameg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2016 via mobile enheter

Trengte noen nye skjorter, og dro innom her. Ble veldig positivt overrasket. Denne butikken er ikke pushy eller påtrengende.

Mr.Win forklarte meg forskjellene og gav gode anbefalinger. Endte opp med å bestille dobbelt så mange skjorter da jeg ble så trygg på butikken. Nå har jeg fått varene og er veldig fornøyd!

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, Joakim H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser