Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Chaweng strand på
Anmeldt 1. desember 2016 via mobile enheter

Nydelig strand. Hele tiden blir det ryddet langs stranden. Mye bølger da vi var der så asurblått var det ikke. Nydelig temperatur og stille og rolig.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Tara S
Anmeldt 15. juli 2016 via mobile enheter

Flott lang strand med hvit sand. Mange spisesteder både med og uten solsenger. Man finner alltid et sted som passer bra.
Ikke mye å klage på her.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, mariavM3405RH
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

Dette er absolutt den beste stranden for meg på Koh Samui. Den byr på det meste. Alt fra ekte thai mat til bra beach party's. Kommer alltid tilbake hit 😍

Dato for opplevelse: juni 2016
1  Takk, Mette L
Anmeldt 18. mars 2016 via mobile enheter

Chaweng Beach noi er en fantastisk flott strand. Vi har vært der mange ganger pga den herlige stranden og det magiske klare og deilige vannet når det ikke blåser for mye. Stor forskjellig på når man er der.

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Elisabeth Becks... E
Anmeldt 11. januar 2016 via mobile enheter

Dette er den mest forsøplede strand jeg har vært på. Avfall i sanden så langt øyet rakk. Denne vakre stranden fortjener virkelig å bli tatt bedre vare på! Noen få hoteller var flinke og holdt orden på sin egen del av stranden!

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Per F