“Fantastisk god mat og drikke. Den aller beste spiseplassen vi har opplevd på vår ferie i Pattaya”
Anmeldelse av Robin Hood Tavern

Robin Hood Tavern
Vurdert som nr. 5 av 1 637 Restauranter i Pattaya
Anmeldt 9. mars 2024

Anbefaler på det varmeste et besøk elle flere på Robin Hood Tavern. Vi kom for å feire min manns bursdag noe vi ikke angrer på. Nydelig middag, dessert og drink. En behagelig plass å spise. Rent og pent og alle som serverte var hyggelige og oppmerksomme

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Line Veronica B
robin hood, Other på Robin Hood Tavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2024

thank you for your visit and for choose robin hood for your birthday we glad you enjoy our restaurant and we hope to see you again soon
max and all the robin hood team

Anmeldt 26. februar 2023 via mobile enheter

Nifst god mat. For første gang i min 53års levetid vurderer æ å slike tallerken...
Anbefales på det høyeste...

Dato for besøk: februar 2023
Takk, steinar s
Anmeldt 17. desember 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat, veldig hyggelig betjening!
Fin barnemeny og veldig godt utvalg! Rent og ordentlig. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, hildesG6476PE
Anmeldt 10. desember 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening. Servitørene var veldig gode i engelsk og maten var upåklagelig.
Vil spesielt takke servitøren MAI, for god service og at hun bidro til en god restaurantopplevelse.
Hvis ønsket er utsøkt biff og god matopplevelse, så er dette stedet å anbefale!
Litt dyrt sammenlignet med andre restauranter, men kvaliteten gjør at prisen absolutt er innafor.
Vil anbefale restauranten til andre, og vi vil reise dit neste gang vi besøker Pattaya :)

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 603anettew
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Variert meny som passer alle. Vellaget og gode råvarer. Smilende og hyggelig betjening. Rett og slett mye for pengene.

Takk, Severinsen

Reisende som så på Robin Hood Tavern, så også på

Pattaya, Chonburi Province

Har du vært i Robin Hood Tavern? Del dine erfaringer!