Har hatt ett fortreffelig opphold her i pattaya, stranda var blitt utrolig flott , ren og ryddig, veldig gode shopping muligheter
Når man først er i Pattaya må man bare innom walking streeten. Her er det mye liv og røre. Mange gode restauranter. Mye kjøp og salg av sex, flust av go go barer og diverse pingpong show. Støynivået er vanvittig. Hadde så avgjort ikke tatt med meg små barn hit.
Ikke ett sted som anbefales på kvelds og nattetid. Bråk og mas om å bli med inn på sex barer. Mye politi, så det er nok mye konflikter der.
Tok en tur gjennom gaten, ante fred og ingen fare. Vi hadde ingenting der å gjøre. Egentlig mye trist å obsevere.
Vi var der både på dagtid og på kveldstid , om kvelden var det virkelig høy partiyfaktor , mye innkasterer som vil tilby forskjellige show..ikke stedet for oss, men det er et sted man bør spasere innom når man først er i Pattaya
Om kvelden er dette ett sted for spesiell interesserte. Ett himla musikkbråk fra alle barene. Masse innkastere. Fullt av folk i gata. Er gågate på kvelden og natta.