“Thailands beste!”

Vurdert som nr. 9 av 1 645 Restauranter i Pattaya
God for: Romantisk, Barscene, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Enda et fantastisk måltid her. Servicen og mottakelsen savner sidestykke. Vi cleder oss til vi kan komme tilbake i september. Betjeningen er så frofesjonelle og dyktige at det er en fryd. Maten er som ved tidligere besøk absolutt utsøkt. Det serveres så delikat at man blir målløs. I dag var det chrispy duck og kalvekoteletter.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, AntonEng1

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk flott 5 retters. 3 store høydepunkter og en Japansk filet som var ekstremt bra!
3 forskjellige smaker først var bra.
Hummer Ravioli var bra og sausen var latterlig god.
Sverdfisk var helt perfekt tilberedt med svært godt tillbehør.
Kjøttet var det beste jeg har spist før, perfekt tilberedt med fin stekeskorpe.
Tilbehøret kan jeg ikke si så mye om for kjøttet var så bra som det er mulig å få det!
Veldig bra dessert også!
Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 781anderse
Anmeldt 12. mars 2022 via mobile enheter

Det er alltid en opplevelse av luksus og kvalitet når vi besøker Blu og hans fantastiske restaurant. Fra du kommer inn døren blir du behandlet som en æresgjest. Maten og vinen er utsøkt og presentert på en fantastisk måte. Her får man senket skuldrene og nytt det aller beste du kan tenke deg. Min anbefaling til forrett er sprø and i huyasinsaus, duo lam fillet og kotelett til hovedrett, og sorbet m. limochello til å avrunde med. God fonøyelse!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, AntonEng1
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Vi har besøkt denne restauranten jevnlig siden den åpnet i 2008. Den holder en fantastisk standard! Det er alltid like stemningsfullt og hyggelig. Musikken er behagelig, kelnerne er superprofesjonelle og Blu Drew holder en stram, men behagelig hånd over det hele. Maten er bare fantastisk, med de aller beste råstoffer. Vi har aldri blitt skuffet her. Blu er ginfantast. Her smaker han en norsk gin fra Eli Kari Gjengedal.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, AntonEng1
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Igjen og igjen! hver eneste gang leverer Café des Amis på høyeste nivå! Atmosfæren, maten, de ansatte og hovmester imponerer. Vin og 5 retters helt nydelig.
Og selfølgelig eieren Mr. Blue er alltid like hyggelig og sørger for en hjemmekoslig atmosfære😁

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, torgeir s

Reisende som så på Cafe Des Amis Fine Dining, så også på

Na Chom Thian, Sattahip
Pattaya, Chonburi Province

Har du vært i Cafe Des Amis Fine Dining? Del dine erfaringer!