Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 96
Hotels.comUSD 96
FindHotelUSD 96
TravelocityUSD 96
CheapTicketsUSD 96
HurbUSD 99
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 161)
Filtrer anmeldelser
3 161 resultater
Vurdering fra reisende
1 937
808
230
93
93
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 937
808
230
93
93
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 161 anmeldelser
Anmeldt 10. januar 2018 via mobile enheter

Flott interiør
Beste utsikten i byen
Skybar
Høy standard
Ligger rett over Pattayas beste kjøpesenter - Central Festival
Ligger ved stranda
Buffet og a la carte med meget høy standard og imponerende utvalg
Flyplasstransport

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 558bentel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rudolf T, General Manager på Hilton Pattaya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2018
Google-oversetting

Dear Bente L,

Thank you for having chosen the Hilton Pattaya and for having taken the time to share your feedback on Tripadvisor regarding your recent stay here.

We are happy to learn that you fully enjoyed your stay, and other facilities in the hotel as well as the hotel location met your expectations.

With this in mind we once again thank you for your feedback and we most certainly do look forward to welcome you back soon!

With kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2016

Posh hotell. Super takbar, fine rom, stilig design.
Et stort MEN: Bassengområdet er kjempefancy, MEN det er ikke sol der. I tillegg er ikke vannet oppvarmet så det er iskaldt. Dette drar veldig mye ned.
Hadde uteområdet vært på solsiden hadde dette hotellet fått full pott av meg.

Romtips: Byens flotteste takbar
Dato for oppholdet: januar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 841lassel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rudolf T, General Manager på Hilton Pattaya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2016
Google-oversetting

Dear Lesse L,

We truly appreciate that you took the time to share your feedback of your experience on Tripadvisor.com

We are delighted to read that you were pleased with the Horizon roof top bar and hotel design. On the other hand, we do take note of your added feedback with regards to the pool layout, which unfortunately, does not have much sun during the day due to the hotel design. However, we really hope that you fully enjoyed the rest of our services.

Once again thank you and we hope you will consider staying with us again.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016

Bodde her i 4 dager .
Trivdes godt med fantastisk frokost og basseng område
Shopping i underegasjene med gode restauranter og en bar på taket med nydelige drinker og utsikt
Små rom, og heis tilogfra basseng var ikke helt vår greie..
En ansatt hadde gym v bassenget og var i strålende humør , vell talende engelk
Litt upersonlig hotel, liker bedre amari hotelet som var mer gjestfri og idyllisk

Dato for oppholdet: februar 2016
Takk, sivtrude70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rudolf T, General Manager på Hilton Pattaya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2016
Google-oversetting

Dear sivtrude70,

We truly appreciate that you took the time to share your feedback of your recent experience on this Tripadvisor.

We are pleased to read that you were pleased with our infinity pool and restaurant of this hotel and we also do take note of your added feedback with regard to a small guest room.

Once again thank you and we hope you will consider staying with us again.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2016 via mobile enheter

Flott plass, flott utsikt over hele Pattaya. Veldig fin rooftop bar! Kjempeflott afternoontea, god mat, god drikke og veldig god service! Ligger veldig sentralt til ved Central Festival. Anbefales ved solnedgang En del bussturister innom for å fotografere.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 114hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rudolf T, General Manager på Hilton Pattaya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2016
Google-oversetting

Dear Hilde S,

Warm greetings and thank you for having chosen Drift as the restaurant of choice and for having taken the time to share your feedback on Tripadvisor relating to your recent experience here.

We are truly delighted to hear you enjoyed your time with us and in particular that Drift afternoon tea was able to contribute to your enjoyment, as well as the view of Pattaya and the bay, from the 16th Floor. We hope to see you again soon.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2016

Har bodd flere ganger på hotellet, og hver gang er alt like bra. Meget hyggelig betjening over hele hotellet. Vil spesielt nevne Bee og alle de andre som jobber i loungen. Fantstisk hyggelig betjening og service av alle sammen. Kommer meget gjerne tilbake om ikke lenge.

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, Brede S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rudolf T, General Manager på Hilton Pattaya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2016
Google-oversetting

Dear Brede S,

Warm greetings and thank you for having chosen the Hilton Pattaya as the hotel of choice for your recent stay. We also thank you for having taken the time to share your views of your recent stay at our hotel.

We are delighted to read that you were pleased with the features of this hotel and that the friendly and helpful service especially provided by Khun Bee and that our Executive Floor team made your stay such a positive experience.

Once again thank you and we look forward to welcome you back to the hotel again.

Kind Regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser