Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 299)
Filtrer anmeldelser
1 299 resultater
Vurdering fra reisende
579
503
137
43
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
579
503
137
43
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 299 anmeldelser
Anmeldt 31. mars 2017

Rommene er oppusset og bra med god utsikt fra de fleste rom, er ikke helt fornøyd med ac..Ellers bra, hyggelige heis vakter og god parkerings plasser med vakt.Mitt vanlige hotel i Pattaya som jeg besøker 3 til 4 ganger i året.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, John-Ditlefsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2015

Kan ha noen sure fjes i resepsjonen, men mesteparten er smilende hyggelige. Bod her mange ganger er storsett fornøyd. Har et altfor dårlig WI FI med en hastighet som ikke hore hjemme i dagens samfunn. Hjelper ikke at det er inkludert når det er sa dårlig.

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, johnegild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2014

Hotellet ligger bra til i Pattaya second road mellom soi 10 og soi 9. Lang oppkjørsel som vitner om ekslusivitet frem til resepsjonen.
Derfra går det dessverre bare nedover. Pris på 4000 bath for en natt er noe i overkat, i tillegg ville de har 370 bath pr. døgn for å bruke wifee på rommet, i lobbien var det gratis.
Lite helt greit rom, ikke noe galt i si om det annet at til den prisen forventet jeg noe mere. Badet begynte å vise sin alder. Takplatene begynte å sprekke opp. Ellers var renholdet greit og ikke trekke på dette.
Noe rot ved inn og utsjekking.

Dato for oppholdet: januar 2014
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Cappelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Bayview M, Manager på The Bayview Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2014
Google-oversetting

Dear Cappelen,

Thank you for your comment here on Tripadvisor.

Thank you for choosing our hotel for your stay here in Pattaya.

We are pleased to inform you that we are currently upgrading our internet facilities to make sure that you can better enjoy WiFi service in the comfort of your room.

Operating for a long time and successfully servicing lots of guests from around the world we are aware of constant upgrading is necessary to make sure that the guests will always their stay with us.

We hope to welcome you back again during another time and wish you until then all the best.

Kind regards,

YOUR The Bayview Pattaya

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 9. september 2011

Fint nok hotell i Pattaya.
En gata bakenfor (kan nås gjennom en sidegate) strandveien som går til gågaten, en ti minutters spasertur unna.
Det foregår noen byggearbeider i øyeblikket, men de forstyrret ikke oss, selv om det ikke er pent rundt det største bassengområdet.
Ganske smårom (superior med en knøttliten balkong).
God frokostbuffé.
Vennlig personale - hva annet i Thailand???
Billig internett på rommet.

Takk, fipty801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 29. juni 2011

Vender mot havet; over 4. og 5. etasje, ta med badetøy, uformelt, menneskene er ærlige, hotellet tilbyr skap, fantastisk mat, to bassenger og åpne områder, du kan spasere til det beste nattelivet og stranden - unngå drosjer osv., innsjekking kl. 2 a.m., nyt frokosten på hotellet - helt himmelsk, sightseeing i byen på dagtid, bruk kvelden på nattelivet som starter kl. 7 p.m. og fortsetter til kl. 2 a.m., flotte skisser, kunstnere langs veien, nyt en spasertur ved havet.

Takk, rajscop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.in. Vis original
Vis flere anmeldelser