Lagre

fra USD 17,52
fra USD 75,00
fra USD 16,96
Anmeldt 12. februar 2018 via mobile enheter

Ingen grunn til å reise hit for å slippe unna menneskemengdene på Pattaya beach. Om mulig enda fullere her! Men hvit sand og turkis vann er vakkert. Vi tok ferje t/r 30 bath en vei, 45 min. Fin båttur. Anbefales. Men øya krydde av speedbåter som oset ut bensin/diesel og lagde voldsomt støy.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Reiseglad33_33
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

En flott øy med mange flotte strender med klart vann. Vist du er sporty å går til strendene som meg så kan du se alt fra flott natur til illeluktende søppfylling. Også mye søppel i grøften. Men deilig å komme seg vekk fra masete pattaya av og til.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, ronjaspike
Anmeldt 21. oktober 2017 via mobile enheter

Hvit sandstrand, langgrunt- absolutt verdt turen.
Nydelig thaimat serveres ved solsenga di.

Ta taxi til motsatt side av der man kommer i land med båten.

Nyttig tips:
- Unngå helg, da er det veldig mye folk ( lokalbefolkning har fri)
- vurder selv om du bør ta ferja, hvis det blåser mye la vær! Ferjene går uansett hvordan sjøen er.

Dato for opplevelse: februar 2017
1  Takk, 558bentel
Anmeldt 19. mars 2017 via mobile enheter

Anbefales som en god forandring fra Pattaya Beach og Jomtien Beach. En hyggelig dagstur til Koh Lan. Nesten "alle" i Pattaya reiser dit. Veldig populært. Fergene fylles fulle og tøffer ut på 1/2 time fra Pattaya Pir. Livvest ombord er obligatorisk. På øya fraktes vi med bathbil til den stranda vi ønsker. Flotte strender, fint å både i klart vann, masse solsenger m parasoll. Full service med kjøp av mat og drikke.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, TorE_13
Anmeldt 30. august 2016 via mobile enheter

Dette må være den fineste stranden jeg har opplevd sanden var som hvetemel. Vannet grønt og deilig. Må oppleves om du er i pattaya.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Safari229829