Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Return to The Bistr”
Anmeldelse av The Bistro

The Bistro
Vurdert som nr. 4 av 1 501 Restauranter i Pattaya
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 45
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Har vært tilbake på The Bistro.
Når du åpner døra inn til Bistroen er det som å komme hjem. Hygelig betjening som husker navnet ditt og spør hvordan du har det og bryr seg om deg.

Dagens meny har bestandig mange fristelser. Her er det høy kalitet på fisk og kjøtt.
Jeg bestilte røkt kolje som forrett, indrefile til hovedrett og en ostetalerken til slutt. Helt fantastisk.
Biisroen har også et godt utvalg av både hvit og rød vin. Et par veldig drikkbare, rimlige viner til nydelig Amarone.
Anbefaler The Bistro på det varmest.

Ps. Og jeg har skjeden møtt en hyggliger vært enn eiern, Peter.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tqterry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
peschew2016, Inhaber på The Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019
Google-oversetting

Thank you very much for the good review, we liked our job and we hope that our customers it’s all ways happy
best regards the bistro team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (526)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 526 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Jeg har nok en gang vert innom Bistroen. Resturangen holder fremdeles utrolig høy standar. Jeg hadde kamskjell som hovedrett. De smakte helt fantastisk. Aldri hatt bedre.
I tillegg må jeg si at hyggligete betjening finner du ikke.
Flått meny, utrolig kvalitet på maten.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Tqterry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pesche W, Inhaber på The Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2018
Google-oversetting

Thank you so much for the good review. we will do everything that our customer it’s happy. hope see you soon. best regards the bistro team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Jeg har vert her mange ganger for lunch og middag. Høy sandard på maten og serveringsdamene er veldig hygglige. Sjefs kokken kommer ut sekker om alt er i orden.
Alti alt, veldig hygglig øg fantastisk mat.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Tqterry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pesche W, Inhaber på The Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2018
Google-oversetting

Thank you very much for the good review
Best regards the bistro team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Hyggelige ansatte, koselige lokaler og super mat og drikke :) kjempe fin kveld på resturant. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, reiseise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pesche W, Inhaber på The Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2017
Google-oversetting

Thanks for the good review. We will do everything that our guests are happy. Best regards The Bistro Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2016

Utrolig god mat. topp kvalitet. veldig my for pengene. Nest for godt til a vere sant. fantastisk hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Terje H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pesche W, Inhaber på The Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2016
Google-oversetting

Thanks for the good review. We will do everything that our guests are happy. Best regards The Bistro Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Bistro, så også på

Na Chom Thian, Sattahip
 

Har du vært i The Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.