Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good food and friendly staff”
Anmeldelse av Siam Royal Bar & Grill

Siam Royal Bar & Grill
Vurdert som nr. 359 av 1 424 Restauranter i Pattaya
Prisklasse: USD 4 - USD 18
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Spiser både frokost og middag der flere ganger.
Lite og hyggelig sted.
Også skandinaviske retter.
De har også Norske TV kanaler.

Dato for besøk: november 2018
Takk, torew465
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 14 anmeldelser

Anmeldt 2. februar 2018

Spiste i dag en ypperlig middag på denne restaurant. Kan anbefales på det sterkeste. Kommer gjerne tilbake og spiser.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Ardmikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2017

Nydelig mat og har dagens rett til en rimelig pris. Med hyggelig betjening som smiler og ler hele tiden. Stor og variabel meny med Thai, internasjonal og dansk. Jeg har falt for danske smørbrød med rugbrød. Burgeren og tacoen står høyt i kurs hos meg.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, class2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2016 via mobile enheter

Familie på 4 har spist her flere ganger. Kjempefin beliggenhet, stille og rolig. Man kan også sitte på baksiden mot bassenget. Nydelig mat, både thai, og resten av menyen. Kjempe god Cesar salat. Rent og pent. Oppmerksom og hyggelig betjening. Gode priser, og en nydelig Margerita. Kan på det varmeste anbefales!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, kristineh197
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2016 via mobile enheter

Verdt og besøke. Veldig bra variasjon i hva man kan spise. Veldig blide ansatte, som alltid er på pletten.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Gunnar T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Siam Royal Bar & Grill, så også på

Pattaya, Chonburi Province
Pattaya, Chonburi Province
 

Har du vært i Siam Royal Bar & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din