Noe av det gøyeste jeg har gjort, angrer ikke et sekund. Utfordrende, men føltes hele tiden veldig sikkert. Vincent, Coby og Justin var fantastiske guider.
Thank u so much for your great feedback
Vi bestemte oss for å booke denne turen via hostellet vårt i Da Lat. Vi ble hentet av tre trivelige karer, Vincent, K og Monkey. Da vi kom frem fikk vi et godt kurs i rappelering, sikkerhet og en kort helsesjekk. Selve turen er helt fantastisk, man får se noe spektakulær natur, utfordre seg selv og møte nye folk. Vi var ni stk i gruppen men guidene våre var bestandig til stede med en spøk eller nyttig info på lur. Anbefales på det sterkeste da dette var et profft team med hyggelige folk.
Dear trondmorset,
Thank you for your 5-star review. We hope that canyoning tour brings you a good memory about Dalat as well as Highland Sport Trave. We also organise other adventurous tours so if you have time, please come back here for more fun.
Best wishes,
Highland Sport Travel Team