Vi bodde på hotel 3 netter. Steder liger ikke i sentrum men med taxi er det ingen problem å kome rask til byen. Stedet var rolig, ingen bråk fra gata. Vi valgte å bo et stor rom med to dobbelsenger siden vi har to barn. Rom var stor, sengene, dyner og puter veldig komfortable. Rom var ryddig og vi kunne lage tee og kaffe. Det var litt kald på kveldene siden det var desember. Standart på romet er enkelt. Rom er plassert i en flott Zen hage med masse blomster. Frokost var god og utvalgt passe nok. Valg mellom vietnamesisk og europeisk mat, de hadde norske vafler,stor jubel av våre barn. Hotel hadde liten lekeplass for barn. Rund hotelet fins to små buttiker men ikke spisse sted. Hotel har restaurant på kveldene. Vi spiste der en gang og maten var god. Men det beste var super servis i resepsjon. Miss Vivian var fantastisk med servis,alltid med smill på munen, ambefalte oss gode spisse steder. Stor takk til henne. Ambefaler hotel for alle som vil ha lirr ro på kveldene etter lange dager i byen.Mer