Fin opplevelse med Doahn ("John") som guide. Vi fikk smakt god mat og drikke på plasser vi aldri hadde dratt til selv. Vi fikk sett mange interessante plasser og lærte masse om Hanoi og Vietnam. Både guiden og turen kan anbefales!
Dette var en utrolig gøy og minneverdig tur! Jonny var guiden vår og han var utrolig flink i engelsk og hadde masse kunnskap!!! Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste!!
Vi var på tur med jonny! Dette var en utrolig fin opplevelse med masse historie, nye syn og gode smaker! Jonny snakker utrolig bra engelsk og er tydelig i formeleringene sine! Så alt er lett å forstå! Han er veldig hyggelig og hensynsfull!
Summer
Det var veldig god opplevelse med gode folk. Og god mat
De som lagge maten var velfig snille folk vrldig varm og åpen. Var vrldig lett å komme i kontakt ned dem❤️
Frábær ferð í alla staði, leiðsögumaðurinn talaði mjög góða ensku og var mjög vel að sér kominn í sögu Víetnam.
Mæli eindregið með þessari ferð.
Veldig artig tur rundt i Hanoi. Så og passerte noen av de vanlige turist stedene, men også steder og opplevelser vi ikke ville ville ha funnet selv. Hjemmebesøk hos en familie toppet det hele. Guiden var veldig entusiastisk og interessert i det han fortalte om.