Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 11:30
Halvdags Hanois Essentials
5

Bestill på forhånd
fra
kr 588,80
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Ho Chi Minh Mausoleum på
fra kr 588,80
Mer informasjon
fra kr 411,05
Mer informasjon
fra kr 888,76
Mer informasjon
fra kr 412,94
Mer informasjon
Anmeldelser (11 791)
Filtrer anmeldelser
11 791 resultater
Vurdering fra reisende
3 671
4 480
2 880
529
231
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 671
4 480
2 880
529
231
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 11 791 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2018

Imponerende palass og område - vi kom desverre ikke inn i selve mausoleet var stengt. Lokal guide på rundtur i Hanoi er å anbefale - mye kunnskap om det du "må" se.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Grethe G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Etter en spasertur 3-400 m, på rekke å rad omkranset av alskens regler og soldater, fikk vi ta en runde rundt den omdiskuterte kommunisten Ho Chi Minh. Balsamert lå han i en kiste omkranset av 4 stramme vakter!
Hagen og området der han bodde var mer interessant!

Dato for opplevelse: april 2018
2  Takk, LillKristinKlingenS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Et must å ha vært innom og sett denne balsamerte gamle lederen. Her er alt strengt bevoktet og man må være anstendig kledd. Gratis inngang til mausoleum men noe få kroner for å gå inn og se stedet han bodde.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, royarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Å stå kø i en time virket lenge men omgivelsene var nydelige og fredfullt . Militær vakter ,og man kunne bare stå to og to på rekke. Ho Chi Minh legeme , balsamert var spesielt. Men med hans historie i Vietnam forstår man at vietnameserne vil se han

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Steinar-kr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

En park man må besøke når man er i Hanoi. Mausoleumet med tilhørende park var flott. Vi hadde guidet tur og fikk fine skildringer over liv og virke om bebyggelsen i omegnen. Staselig monument som ble godt overtatt av "garden" / vaktstyrken som passet på parken. Ho Chi Min sin bilpark og representasjonsbolig og hans egen mindre bolig var verdt å besøke.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser