Veldig behagelig og flink guide, Peter tok oss med rundt Vietnams gamle hovedstad Hoa Lu og var med oss da vi syklet og tok båt rundt fantastiske Tam Coc. Det var en godt planlagt tur, fin buss og vi fikk god tid til å ta bra bilder. Anbefales!
Veldig bra tur! Turguiden vår Ducky var veldig hyggelig, og svarte på alle spørsmål vi hadde. Turen kan anbefales til andre som har en dag å slå av i hanoi :)
Vi dro på en dagstur til Halong Bay med Incredible Asia journeys som vi fikk anbefalt av hotellet. For en veldig god pris (65 dollar) fikk vi transport fra hotellet, båttur med mat og ekskursjon inkludert. Vår guide Peter var veldig hyggelig og hadde mye kunnskap om stedet.
Ryddig og bra reise. Var god reiseleder og sjåfør, men områdene vi reiste til var litt pågående med tanke på tips etc.
Dear aaaMArtin,
Thank you for sharing with us your recent trip with our company. Customer care is amongst our highest priorities and it is always gratifying to receive such praise.
Once again, we thank you for your sharing and it is our hope that we will have the opportunity of welcoming you again.
Warm regards,
Incredible Team