Vi fant dette stedet på TA. Lå nært hotellet vårt, Grand Silverland. Kartet på TA førte oss inn på feil side av kvartalet, og vi havnet inn i et lugubert smug. Heldigvis så jeg på bilder fra TA at restaurant ligger like ved Tonda’s pizza restaurant, det vil si at man går inn i smuget ved Tonda’s. Restauranten er liten, og da vi kom var det bare et ledig bord på utsiden. Vi satte oss ned, og ble hjulpet med det samme. Jeg bestilte biff på spyd med tilbehør. Servitør forklarte meg hva jeg skulle gjøre for å lage en slags «rull» av kjøtt, salat, nøtter og nudler (på rull). Dette skulle dyppes i en herlig saus. Mannen min bestilte kylling i kokosnøttblader med lotusfrø. Han var ikke like fornøyd som meg, for kyllingen var med skinn og bein. Ellers smakte det bra. Interiøret i restaurant er veldig kul. Svært fargerik, og med en blå liten bil stående innerst i restaurant.