“Fantastisk service av hyggelige mennesker!”
Anmeldelse av Hoa Túc

Hoa Túc
Vurdert som nr. 108 av 6 801 Restauranter i Ho Chi Minh-byen
Kjøkken: Vietnamesisk, Moderne
God for: Romantisk, Store grupper, Familier med barn, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. februar 2024 via mobile enheter

På en feriereise i Vietnam dumpet vi innom denne restauranten i Ho Chi Minh-byen (Saigon) og den var så strålende at den fortjener en omtale her. God mat var det, men først og fremst var det en særdeles hyggelig betjening som gjorde besøket til noe utenom det vanlige. Kan anbefales!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, beolsen

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vår turarrangører - Expo Travel - hadde bestilt på forhånd med ferdig meny med 4 retter. Servicen var topp og maten var meget god! Denne restauranten kan vi trygt anbefale! Guiden vår fortalte at det i bakgården der restauranten lå, (og i lokalene) hadde vært opiumfabrikk under kolonitiden! Litt spesiell historie!

Takk, tordt271
Anmeldt 27. desember 2017 via mobile enheter

En meget hyggelig og god opplevelse av plassen, betjening og mat. Topp plass for alle anledninger. Hvis mulig, kommer igjen. Vi tok 2 av tre middager her.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, halepe2017
Anmeldt 24. november 2017 via mobile enheter

Hvis du er i Saigon og leter etter supergod og billig mat er nok dette stedet for deg. Vinen er også den beste vi har fått så langt på vår tur gjennom Vietnam.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 10ulfm
Anmeldt 23. juli 2017

Restauranten ligger I en bakgate sammen med flere andre restauranter. (Vi var også å spiste på Citadel som ligger ved siden av).
Vi besøkte restauranten ved 2 anledninger (lunch og middag). Rikholdig meny og godt utvalg I vin. Eks. på pris kom vår lunch for 2 personer med 2 retter, vin, øl og kaffe på 83 USD.
Stedet var rent og personalet hyggelig og profesjonelle

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, MMSS2013

Reisende som så på Hoa Túc, så også på

Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Har du vært i Hoa Túc? Del dine erfaringer!