Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 21:30
Lagre
Bitexco Financial Tower: Saigon Skydeck General Admission Ticket
203

Bestill på forhånd
fra
USD 9,24
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Bitexco Financial Tower på
fra USD 9,24
Mer informasjon
fra USD 129,00
Mer informasjon
fra USD 10,55
Mer informasjon
fra USD 59,00
Mer informasjon
Anmeldelser (6 171)
Filtrer anmeldelser
6 171 resultater
Vurdering fra reisende
2 508
2 401
1 006
194
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 508
2 401
1 006
194
62
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 6 171 anmeldelser
Anmeldt 26. mars 2018

Om du besøker Saigon så ta en tur til Bitexco F Tower. Er det kun voksne så får du åke heis helt til toppen men har du med barn kommer du kun til etasje 50. En helt makaløs utsikt venter deg. Dra dit litt i skumringen så du får med deg hvordan det ser ut i dagslys og så stanner du til mørket faller og ser alle lys .Dette glemmer du aldri. Her finnes en restaurang og ett kafe. Finnes også en liten shop med souvenier.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 812tommy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

Skal en hit så betal ekstra for å besøke Heineken expo. Flott utsikt fra 49 etasje. Ikke så forskjellig fra 60 hvor Heineken holder til. Kafeen i 50 ser bra ut. De har enkle retter til europeiske priser.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, 277steinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2017

Det er ikkje heilt ulik Petronas Twin Tower men høgare, panorama utsikten over heile byen var flotte. Vel organisert.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, ElsC70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2016

anbefales på det sterkeste å ta turen innom hit! Restaurant i ca 50. etg. og bar i etg over. Flott utsikt over byen. Vi var der sen etteriddag slik at vi fikk med oss solnedgngen derifra, det var fint. I første etg er det et kjøpesenter med mange fine butikker.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Linn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2015

Bygningen ligger i sentrum av byen. Har forskjellige butikker som veskebutikker og klesbutikker som Mango og diverse. Food court øverst. Men drar man helt opp i bygningen er det bar og helt øverst finner man restaurant. God service med ansatt som følger deg helt opp. Kjempe god mat! Fantastisk biff. Alle sa det var beste biffen de noen gang har smakt. Prisen er dessverre noe stiv (norske priser). Selve servicen i restauranten burde være noe bedre pga restaurantens stil.

Dato for opplevelse: februar 2015
Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser