Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 18:00
Lagre
Oppdag Saigons hovedattraksjoner ved å gå
38

Bestill på forhånd
fra
USD 27,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Postkontroret i sentrum på
fra USD 27,00
Mer informasjon
fra USD 19,00
Mer informasjon
fra USD 39,00
Mer informasjon
fra USD 79,00
Mer informasjon
Anmeldelser (17 171)
Filtrer anmeldelser
17 171 resultater
Vurdering fra reisende
5 204
7 451
3 880
520
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 204
7 451
3 880
520
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 17 171 anmeldelser
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Absolutt verdt en tur. Historisk sus. Lett å kjøpe suvenirer til Ok pris. Ligger lett tilgjengelig i distrikt 1

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Chrlunhan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

I motsetning til Norge har man fortsatt postkontor i Vietnam, dette i Saigon er helt særegent og man bør absolutt besøke det. En gammel fin bygning. Fikk også med oss et brudepar på utsiden

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig vakker bygning både utvendig og innvendig. Nesten som å være i Paris, med unntak for portrettet av Ho Chi Minh himself. Men opplysningene fra mange på TripAdvisor om at Gustave Eiffel er arkitekten bak dette er feil!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Y7698DCannb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Skuffende å komme inn i den flotte bygningen. Hadde trodd markedet var mer enn to trange ganger. Selve hallen var med orginal interiør, og det var fint det.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, A1323DLanneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018

Ærverdig gammel byggning,hvis du er intersert i gammel arkitektur er det verd å ta en titt inniom her

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Geir F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser