Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Asiana Link Travel på
8 302
8 302
Anmeldt 2. mars 2020

Vi var på en veldig interessant og opplevelsesrik tur, og Guiden var helt topp å snakket godt Engelsk

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, 459paalb
AlexfromAsianaLink, Manager på Asiana Link Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020

Xin Chào!

Thank you so much for taking the time to leave us such a positive review. It's so great to know that you enjoyed the trip. We appreciate your kind words for our services that reaffirm the hard works we put in everyday and motivate us to do better services in the future. We hope to see you back soon.

// Email: advisor@asianalink.com
// Cell phone/Imessage/Whatsapp/Viber/Zalo/Line: +84904511080 / +84901411088 / +84937411088

Anmeldt 22. februar 2020

Selv om dette er en veldig følsom tid å reise, ønsker vi fortsatt å komme til Vietnam. Heldigvis, når man kommer til landsbyen Mekong, er det ikke så mange turister, og det er veldig morsomt å møte Mr. Laughing. Han introduserte mye kjærlighet for landet, og ga oss mange overraskelser. Det var fantastisk.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 815welm
AlexfromAsianaLink, Manager på Asiana Link Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Anmeldt 19. februar 2020

Hyggelig turguide med godt humør og mye å fortelle om historikk og fine funfakts. Variert tur med ulike aktiviteter som båttur, sykling og lagde omelett på lunch restaurantens kjøkken.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Vibeke S
AlexfromAsianaLink, Manager på Asiana Link Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2020

Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Mr Tri var veldig hyggelig, fortalte mye og svarte godt på spørsmål. En morsom guide:)
Tolmodig med min eldre mor og båtturene var trygge.
Jeg likte godt den lille sykkelturen siden dette ikke noe vi ikke hadde funnet frem selv. Stopper på flere steder der du kan jjøpe drikke og får frukt. Jeg ville gjerne ha litt tid på markedet, vi gikk igjennom for å komme til båten.

3  Takk, EmelineS2

Anmeldt 28. januar 2020

En spennende opplevelse med en dyktig guide (Duy) og sjåføren (Seven). De tok med seg vår lille gruppe på 11 personer på en spennende reise. Den viste krigens grusomheter og hvordan folk på sitt mirakuløse vis klarte å overleve.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, 335alfb
AlexfromAsianaLink, Manager på Asiana Link Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2020