Turen til Cu Chi tunnels med Kim Travel anbefales virkelig. Guiden var Lu var svært kunnskapsrik og interessant å høre på, og la til rette for at gruppen slapp unna folkemengdene. Vi reiste med barn på 8 og 11 år.
Meget bra tur med vår guide Simon som var utrolig kunnskapsrik! Fikk mye informasjon om Vietnamkrigen og hvordan de bygde tunnellene.
Turen på Mekong var herlig og stemningsfull. God lunsj inkludert. Syns vi fikk mye for pengene.
Det er en lang tur, med flere timer i minibuss. Vær klar over det.
Fantastisk dag sammen med Lam og Mr. T ☺️
Vi ble hentet utenfor hotellet. Kjørte til ett sted hvor de lager nydelige bilder m.m, der hvor vi fikk se noen av skadene etter krigen på befolkningen. Deretter til Chu Chi Tunnels med påfølgende lunsj.
Videre til Mekong Delta og Unicorn Island, der fikk vi se livet i utkanten av byen og fruktene de dyrker der. Avsluttet med båttur!
Absolutt og anbefale ☺️
Vår første tur i Vietnam. En fantastisk dag sammen med Lam og Mister T😊 veldig hyggelig og flink guide, følte oss ivaretatt og velkommen fra første stund.
Anbefales 😊
Tommy var morsom , informativ og gøyal. Fin tur. Godt med lunsj. Morsomt med kajakktur og båttur, og ikke minst Lamborghini
Mr Long er en flink guide som tar deg gjennom historien på en god måte. Tunellen var slitsom og varm, men morsomt å oppleve.
En must do når man er i Vietnam.