Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 68
Booking.comUSD 68
Expedia.comUSD 68
PricelineUSD 67
eDreamsUSD 68
Lol.travelUSD 75
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 994)
Filtrer anmeldelser
2 994 resultater
Vurdering fra reisende
2 013
812
135
21
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 013
812
135
21
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 994 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Ved ankomst for tre dager siden oppgraderte vi. Fikk dermed adgang til loungen i 16 etg med frokost, afternoon-tea og evening dinner og alt hva hjertet for øvrig behøver. Fantastisk hyggelig betjening. Flott stort rom med spektakulær utsikt fra 15 etg. Gleder oss til de neste 4 dagene skal tilbringe her.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jens L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LibertyCitypoint, General Manager på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2019
Google-oversetting

Dear Jens L,

Thank you very much for taking time to share your review. We are very delighted that you had a great time at Liberty Central Saigon Citypoint hotel.
We wish to welcome you back to our hotel again on your next visit to Ho Chi Minh city and I will pass on your kind words to our staff members.
Again, thank you very much for staying with us and we look forward to welcoming you back soon.


Yours sincerely,

Robert J. Falls
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Vi har bodd her for tre år siden og var veldig fornøyde da, så vi ville prøve å bo her igjen. Og det var et fantastisk opphold. Personalet var vennlige og profesjonelle, hotellet var rent og fint. Beliggenheten var perfekt. Vi kommer definitivt til å bo her igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lena T. N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LibertyCitypoint, General Manager på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018
Google-oversetting

Dear Lena T. N,

Thank you very much for taking time to share your review. We are very delighted that you had a great time at Liberty Central Saigon Citypoint hotel.
We wish to welcome you back to our hotel when you visit Ho Chi Minh again and I will pass on your kind words to our staff members.
Again, thank you very much for staying with us and we look forward to welcoming you back soon.


Yours sincerely,

Robert J. Falls
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2018 via mobile enheter

Meget bra beliggenhet , god service og variert frokost med god mat!. Hyggelige ansatte . Anbefales. Gjennomgående god standard. Fint basseng, profesjonell spa avdeling og gode barer både i toppetasje og ved gatenivå...

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Stetom01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LibertyCitypoint, General Manager på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2018
Google-oversetting

Dear Stetom01,
Thank you very much for your review. We are very delighted that you had a great time at Liberty Central Saigon Citypoint hotel.
We wish to welcome you back to our hotel when you visit Ho Chi Minh again and I will pass on your kind words to our staff members who appreciate your feedback.
Once again, thank you very much for your review and we look forward to welcoming you back soon.


Yours sincerely,

Robert J. Falls
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Bodde her 2 netter i forbindelse med tur til Phan Thiet. Dette var et godt valg, fikk tilbud om oppgradering av rommer, og valgte å gå for dette.
Fikk stort rom i 16.etage, rett ved loungen. Velutstyrt, egen sittegruppe, stort bad med badekar.
Fri tilgang til loungen hvor vi spiste frokost, rolig og velsmakende start på dagen.
Besøkte loungen om kvelden for en drink. Fantastisk service fra de som jobbet der, bare det var verdt oppgraderingen av rommet.
Sentralt plassert. Eneste ulempen var byggevirksomheten utenfor, det bygges ny metro i Saigon, og det var litt forstyrrende.
Fint, lite poolområde på taket.
Meget bra hotell, kjøp oppgradert rom.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, strheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LibertyCitypoint, General Manager på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2017
Google-oversetting

Dear strheim,
Warm Greetings from the Liberty Central Saigon Citypoint!
Hope you safely reach back home in your beautiful Xativa city.
We thank you for taking the time to share your experience with us.
We are glad to know that you have enjoyed your stay and you were satisfied by our level of care and attention.
Providing outstanding services in a comfortable place is the ultimate goal of all hotel collaborators. We shall inform our team on your positive review.
Looking forward to welcome you back soon in Saigon.

Yours sincerely,

Robert J. Falls
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2016

Vi booket Signature Center Deluxe, noe som ga adgang til Executive Lounge i 16 etg.
Her var det både "afternoon tea" og Evening Coctail. Lekkert og hyggelig. Fantastisk hyggelige vertinner der, vi ønsker spesielt å fremheve Rita, som gjorde vårt 4 dagers
opphold til en flott opplevelse. Gratis vask av 3 plagg pr. pers pr. dag var også en av godene ved romvalget. Beliggenheten kan heller ikke bli bedre. Neste HCMC besøk vil også bli til dette hotellet.

Romtips: Signature Center Deluxe som er veldig bra, spesielt med tanke på adgang til Executive Lounge. Veldig sentralt, midt i sentrum.
Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ArneG522
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LibertyCitypoint, General Manager på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2016
Google-oversetting

Dear Arne G,

Warm Greetings from the Liberty Central Saigon Citypoint!

We thank you for taking the time to share your experience with us.
We are glad to know that you have enjoyed your stay and you were satisfied by our level of care and attention.
Providing outstanding services in a comfortable place is the ultimate goal of all hotel collaborators. We shall inform our team on your positive review.
Looking forward to welcome you back soon in Saigon.

Yours sincerely,

Dang Manh Tan
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser