Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk! Må oppleves”
Anmeldelse av Noir. Dining In The Dark

Noir. Dining In The Dark
Vurdert som nr. 17 av 5 931 Restauranter i Ho Chi Minh-byen
Prisklasse: USD 21 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Privat middag, Reservasjoner
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

En utrolig opplevelse! Fantastiske lokaler, kjempegod mat og super service. Alle de ansatte var utrolig hyggelige. Er en helt spesiell opplevelse du ikke får noe annet sted. Anbefales absolutt til alle som befinner seg i Ho Chi Minh!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Celinekristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Germ D, Owner på Noir. Dining In The Dark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019
Google-oversetting

Dear Celine,
Tusen takk for writing a review of your dining in the dark experience.
It was nice to meet you and we enjoyed taking care of you.
We are pleased reading you enjoyed the dinner from the service to the food. How wonderful as well to notice you like the decoration in the lounge and other “lit” parts.
At Noir. Dining in the Dark we are very proud of our service and it is always a pleasure to know we achieved our goal: providing a unique experience to our guests and meet every guest’s expectations.
Thank you for recommending our restaurant to others and it would be a pleasure to welcoming you back again,
Kind regards,
Germ

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (2 122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 122 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vi var en stor gruppe som ble fordelt i mindre grupper. Før vi gikk inn i restauranten ble vi testet med å legge et puslespill med bind for øynene slik at vi ble trent i å gjøre ting i mørket. Vi ble ledet til bordet av vår blinde servitør og vi fikk prøvd hvilke utfordringer det er å ikke ha synet. Vi bestilte drikke og fikk servert dette og første rett og fikk forklart hvor bestikket lå og hvor drikket stod. Det ble en merkelig,men interessant opplevelse å spise aeg igjennom et måltid uten å se hva man spiste. Det ble også en utfordring å snakke med de andre ved bordet som man ikke kunne se. Maten smakte veldig godt og etter at vi var ute av restauranten igjen fikk vi vite hva vi hadde spist. Vi hadde ikke gjettet korrekt på alle rettene vi hadde spist. Kan anbefale et måltid her i totakt mørke.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Germ D, Owner på Noir. Dining In The Dark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2018
Google-oversetting

Dear Noir.-lover,
Greetings from Saigon. How wonderful to receive such a nice message of compliments. Thank you very much for choosing our restaurant with the group and for taking the time to write your impressions. It is always a delight to be able to pass on such positive feedback to the team members who contributed to the success of your visit.
You will have quite a hard time, as you mention, to place names of ingredients to the tastes, textures and smell in the dishes. Of course you are also more focussed on conversations with one another at the table.
Thank you once again and we do look forward to your next visit once your travels bring you back to Saigon,
Kind regards,
Germ

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

FANTASTISK. Som beskrevet er alle servitørene enten blinde eller døve. Det gjøres en helt ufattelig imponerende jobb, og totalopplevelsen er i skyene hos hele familien her. Vi hadde vegetarvarianten. Anbefaler at alle prøver den samme varianten (enten asiatisk, vesten eller vegetar), slik at man kan snakke og diskutere smakene og rettene en spiser i mørket. Man får et helt nytt perspektiv på sanser og mat generelt. Flott service, man blir guidet gjennom alt!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Chta5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Germ D, Owner på Noir. Dining In The Dark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2018
Google-oversetting

Dear Noir.-lovers,
Thank you for your review and we enjoyed welcoming you to our restaurant.
I am glad you liked the dinner from service to food.
Since 70% of our sense is sight, in the dark with 30% left for four senses there is indeed an overload on your senses; taste and smell heighten, you will start to touch everything around you and the texture of the food is suddenly more noticeable, also one’s hearing does become intensified.
We take sight quite for granted and you definitely came to the conclusion, or at least confirmed the fact, that we are eating with our eyes.
Indeed, we do recommend our guests to take the same menu, as it enhances the experience; it is nice to talk about and discuss the different ingredients in the menu.
We do look forward to your next visit,
Kind regards,
Germ

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2017 via mobile enheter

Utrolig kul opplevelse. Anbefales!
Er man i Vietnam er dette en restaurant man må besøke. Bestill bord :)

Dato for besøk: november 2016
Takk, Dammerun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Germ D, Owner på Noir. Dining In The Dark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Dammerun,
Tusen takk for visiting Noir. Dining in the Dark and taking the time to write a review.
The team and I are pleased you feel the experience is incredibly cool to do.
At Noir. Dining in the Dark, we do our best to give each diner a personalized service and a wonderful dinner when they dine here.
Dining in the dark is indeed more than just a meal; it is a sensory journey that will make you re-evaluate perception of taste and smell, plus providing job opportunities for blind and visually impaired staff.
We always try our best to welcome our guests, however it is definitely recommended to make reservations prior, in order to avoid disappointment, since on many evenings we are being booked up fast.
Thank you for the recommendations and it would be a pleasure to welcoming yourself back too,
Kind regards,
Germ

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Booket bord her etter å lest mye bra om det. Var en spennende opplevelse, og virkelig noe å anbefale. Ja til flere restauranter som dette!!
Spiste vegetarmenyen, og det var fantastisk.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, idamarieb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Germ D, Owner på Noir. Dining In The Dark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2017
Google-oversetting

Dear Ida-Marie,
Thank you for choosing our restaurant to have dinner after reading about us.
The team and I are pleased you enjoyed the vegetarian menu and found the experience exciting.
Dining in the dark does indeed touch many aspects, for you as a guest is a unique dining experience, focusing on ones “other” senses and not being distracted by phones, secondly it provides us to create jobs for the blind and visually impaired and thirdly that all together raises the awareness into the blind community and one gets to understand better how our senses work. I am glad and grateful that is noticed and appreciated by our guests.
Thank you for the recommending words and we do hope to have the opportunity to welcome you back,
Kind regards,
Germ

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Noir. Dining In The Dark, så også på

Ho Chi Minh-byen, Vietnam
Ho Chi Minh-byen, Vietnam
 
Ho Chi Minh-byen, Vietnam
 

Har du vært i Noir. Dining In The Dark? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.