Hue til Hoi An ( Hoi An til Hue) Topputstyr med Lefamily Riders Tours ( 1 vei)
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Le Family Rider på
8 906
8 906
Anmeldt 26. november 2023 via mobile enheter

Dette var noe av det gøyeste vi gjorde i Vietnam! Sjåførene er rutinerte og stødige, så selv om dette var første gang jeg satt på en motorsykkel var det ikke skummelt. Vi fikk sett masse som vi aldri ville opplevd hvis vi tok tog eller buss, og fikk til og med en skikkelig god lønsj inkludert. Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, Anja R
Anmeldt 3. januar 2023 via mobile enheter

Dette var en av de kuleste turene under hele oppholdet i Vietnam! Sjåførene er proffe og kjører trygt, i tillegg var alt godt organisert. Lurt å ta på vanntett selvom man får låne regntøy hvis det skulle regne:)

Takk, Laxshitha A
Anmeldt 3. januar 2023 via mobile enheter

En veldig kul opplevelse! Motorsykkel og lefamilyriders anbefales på det sterkeste, beste måten å komme seg fra hue til hoi an på - selv på regnværsdager. Trygge, gode og hyggelige sjåfører!

Takk, Ingrid S
Anmeldt 2. november 2022

En fantastisk tur! Møtte Lui på gaten utenfor Citadel i Hue, og ble fristet til denne nydelige turen på motorsykkel fra Hue til Hoi An. Tok toget fra Da Nang til Hue, men denne turen var så mye bedre og finere! Virkelig en opplevelse for livet, med så mange fine stopp. De får deg til å føle deg veldig trygg både som passasjer eller om du kjører selv, de guider deg gjennom trafikken.
Bagasjen ble fraktet i bil og var i Hoi An da vi ankom, og vi fikk skyss til hotellene våre. Virkelig alt inkludert, vann, øl, lunsj, is, inngang til Marble Mountains.
Jeg reiser alene, men så hyggelig å være en større gruppe på denne turen!

Dato for opplevelse: november 2022
Takk, siren_saltvik
Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Meg og samboer har hatt en fantastisk dag fra Hue til Hoi An med Le Family raiders! De hentet oss på hotellet i Hue før vi kjørte til familien så alle kunne samles. Derfra gikk turen videre til en fiskelandsby hvor kapteinen, Lue, fortalte masse interessant om fiskekultur før turen gikk videre til en nydelig badeplass i bunnen av en foss. Videre kjørte vi til en plass ved havet hvor vi fikk servert såå masse mat. Det begynte å regne, men de hadde ponchoer klare for oss. Kjørte over et nydelig fjell for å komme til Danang og videre til Hoi An. Vi absolutt anbefale denne opplevelsen. Koffertene våres ble plassert bak på motorsyklene og det var veldig flinke og trygge sjåfører.

Takk for en herlig dag. Håper flere får muligheten til å oppleve det samme!

Takk, Monica P