Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 17:30
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Det keiserlige citadell på
fra USD 28,21
Mer informasjon
Hue City Full-Day Tour
220 anmeldelser
fra USD 56,00
Mer informasjon
fra USD 52,57
Mer informasjon
fra USD 120,52
Mer informasjon
Anmeldelser (10 905)
Filtrer anmeldelser
10 905 resultater
Vurdering fra reisende
5 159
3 993
1 376
267
110
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 159
3 993
1 376
267
110
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 10 905 anmeldelser
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Citadellet i Hue er viktig i vietnamesisk historie. Her kan man godt bruke en hel dag på å vandre mellom de ulike templene og palassene. Vil man ha det lille ekstra i form av historier og info anbefales en guidet tour.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, trondmorset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Mange vakre byggverk frå keisartida på 1800-talet. Men minnene frå krigen er der framleis, då ca. 70% av området vart øydelagt. Mykje er restaurert, og mykje står att.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 792birgert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette stedet er selvsagt et must for alle turister i Hue, og det vel verdt turen hit. Vi hadde en dagsturguide som tok oss med hit og til to av keisernes gravsteder.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Y7698DCannb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Dette er vel hovedattraksjonen og er must i Hue. Et imponerende område. Flotte ruiner og bygninger. Rolig og fint. Vi gikk uten guide. Det er litt dårlig med enkel bakgrunnsinfo, mye detaljer når det først står noe på engelsk. De burde hatt audioguide.
Sykkeltaxi utenfor citadellen først i en time. Ambefales, hvis man tør!!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 7familienh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Tredje gangen jeg er i Hue, og med nytt reisefølge hver gang er dette tredje turen til Det keiserlige citadell. Ble mer imponert første gang i 2004. En del av de nye restaureringen gjør det mindre imponerende, samt at det er bygd en tennisbanen der inne som absolutt ødelegger noe av inntrykket. Få med dere filmen som spilles med info om hvordan ting var, gir dere ett lite inntrykk før dere tusler rundt og ser på ruinene. Hagen der inne hvor prinsen studerte er helt fantastisk.

Ikke det mest spennende du vil gjøre i VN, men man burde ta turen om man er i Hue.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, mgrottum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser