Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God atmosfære.”
Anmeldelse av Sailing Club Nha Trang

Sailing Club Nha Trang
Vurdert som nr. 36 av 864 Restauranter i Nha Trang
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 60
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Familier med barn, Vakker utsikt, Store grupper, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Maten var ok. Kelneren var kjempe hyggelig og hjelpsom. Drinkene og atmosfæren var upåklagelig. Prisene er noe over snittet. Det er ikke lov å røyke, det må man gjøre utenfor (første stedet i Vietnam vi har opplevd dette).

Dato for besøk: februar 2019
Takk, mla117
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sailingnhatrang, General Manager på Sailing Club Nha Trang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019
Google-oversetting

thanks for your feedback! half of our restaurant is smoking and the other half not so as we can appease both ends of our clientele!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 906)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 3 906 anmeldelser

Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Endelig en restaurant som serverer nydelig mat i Vietnam. Det er fantastisk utsikt over vannet. Stort lokale.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, gullikandr_f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2018 via mobile enheter

Var her en kveld for å slappe av. Veldig bra sted, god musikk og kjempestemning med masse dans.

Mange flotte mennesker å se på og prate med

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, erlendbjornson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2017 via mobile enheter

Favorittplass i Nha Trang!
Utrolig god mat, og drinkene var sååå gode.
Betjeningen passet alltid på at vi hadde noe i glasset, og DJen spilte bra musikk!
Bonus for fint område og flammeshow på stranden på kvelden

Dato for besøk: september 2017
2  Takk, camillaberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2017 via mobile enheter

Ett førstevalg for en bedre middag i hyggelige omgivelser ved stranden. Maten var helt nydelig, og lekkert dandert.
Litt dyrere enn andre steder, men det er det verdt. Dette var ikke vårt siste besøk her.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, MaritG128
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sailing Club Nha Trang, så også på

 
Nha Trang, Khanh Hoa Province
Nha Trang, Khanh Hoa Province
 

Har du vært i Sailing Club Nha Trang? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din