“Fornøyde”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Fornøyde etter restaurantbesøk! Hyggelig sted - imøtekommende og blide servitører. Bestilte vårruller og pizza. Vårrullene var ypperlige. Pizzaen var helt alminnelig. I forhold til pizzaene vi har spist tidligere her i Vietnam, var den god.

1  Takk, frideee

Anmeldt 17. april 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, godt utvalg i vin. Fin location og hyggelige servitører. Absolutt et must!

Rikt utvalg av både italienske og vietnamesiske matretter. Utført design. Takterrasse.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Kristine S
Anmeldt 27. desember 2017 via mobile enheter

Trivelig og hyggelig betjening,og vi anbefaler restauranten på det beste! Vi har i løpet av 4 uker besøkt restauranten mange ganger,og det blir garantert fler!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Gunn J
Anmeldt 30. juni 2017 via mobile enheter

Drt skal sies at denne byen ikke er noe å skryte av når det gjelder mat. Smakløst pg uten krydder, men om man bestiller vietnamesisk mat får man gjerne tilbehør som piffer opp smaken litt. På olivia får du engelsk meny og engelsktalende personale. Besøkte denne flere ganger på vår ukes opphold. Utvalget er også godt når det kommer til europeisk mat. Rent og pent også

Dato for besøk: juni 2017
Takk, oslo94
Anmeldt 25. januar 2017 via mobile enheter

Har vært her to ganger å spist pizza, det anbefales! Veldig god pizza. Er to etasjer, veldig hyggelig å sitte i 2.etasje med åpent tak.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Mariell L