Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fornøyde”
Anmeldelse av Olivia Restaurant

Olivia Restaurant
Vurdert som nr. 38 av 864 Restauranter i Nha Trang
Prisklasse: USD 5 - USD 7
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Fornøyde etter restaurantbesøk! Hyggelig sted - imøtekommende og blide servitører. Bestilte vårruller og pizza. Vårrullene var ypperlige. Pizzaen var helt alminnelig. I forhold til pizzaene vi har spist tidligere her i Vietnam, var den god.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, frideee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 266)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 266 anmeldelser

Anmeldt 17. april 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, godt utvalg i vin. Fin location og hyggelige servitører. Absolutt et must!

Rikt utvalg av både italienske og vietnamesiske matretter. Utført design. Takterrasse.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Kristine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2017 via mobile enheter

Trivelig og hyggelig betjening,og vi anbefaler restauranten på det beste! Vi har i løpet av 4 uker besøkt restauranten mange ganger,og det blir garantert fler!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Gunn J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2017 via mobile enheter

Drt skal sies at denne byen ikke er noe å skryte av når det gjelder mat. Smakløst pg uten krydder, men om man bestiller vietnamesisk mat får man gjerne tilbehør som piffer opp smaken litt. På olivia får du engelsk meny og engelsktalende personale. Besøkte denne flere ganger på vår ukes opphold. Utvalget er også godt når det kommer til europeisk mat. Rent og pent også

Dato for besøk: juni 2017
Takk, oslo94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2017 via mobile enheter

Har vært her to ganger å spist pizza, det anbefales! Veldig god pizza. Er to etasjer, veldig hyggelig å sitte i 2.etasje med åpent tak.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Mariell L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Restaurant, så også på

Nha Trang, Khanh Hoa Province
Nha Trang, Khanh Hoa Province
 
Nha Trang, Khanh Hoa Province
Nha Trang, Khanh Hoa Province
 

Har du vært i Olivia Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din