Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (345)
Filtrer anmeldelser
345 resultater
Vurdering fra reisende
129
143
49
15
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
129
143
49
15
9
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 345 anmeldelser
Anmeldt 7. januar 2017

Veldig hyggelig guest house med flotte ansatte og norske Edwin er veldig hjelpsom.god frokost.beliggenheten er ypperlig.elsket å sitte utenfor å se på livet.anbefaler denne plassen oggleder oss til å komme tilbake.

Opphold: januar 2017
Takk, eviane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2016 via mobile enheter

Flott service og bra stort rom. God seng bad og aircondition. Ser elven fra rommet. God frokost og standard. Beliggenhet som er fortreffelig! Anbefaler dette stedet til alle som skal innom storbyen i Kambodsja.

Opphold: november 2016, reiste som et par
Takk, Stine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2016 via mobile enheter

Detter er ett lite og rent Gesthous som ligger sentralt. Fint utgangspunkt for å nå sentrale markedet, se elvebredden og ikke for langt til palasset. Som så mange andre Gesthous i byen trenger nok stedet noe renovering. Men det er helt grei standar. Veldig hyggelig betjening til overkommelig pris.

Opphold: mars 2016, reiste med familie
Takk, Tor A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2016

Dette må være det guesthouse som har reneste rom i hele Kambodsja. Innehaveren er svært vennlig og hjelpsom og ordner alt som du trenger hjelp til. Her blir alle kjent med alle. I tillegg så er det sentralt. Må også nevne maten som er helt suveren. Stedet ser ikke ut som noen luksusrestaurant men her serverer de rene gourmetmaten til rimelige priser. Dette stedet anbefaler jeg varmt til alle som vil ha et rimelig sted i Phnom Penh.

Romtips: Du kan velge superiorom og få en stor balkong. Koster litt mer.
  • Opphold: januar 2016, reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Jasy1992
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2014

Hadde et fint opphold. Var på backpacker siden hvor eier og personalet var behjelpelig med alt. Rommet (det store med balkong) var rent og alt var på stell. Anbefaler det hvis du er ute etter noe greit for en billig penge.

Opphold: oktober 2014, reiste med venner
Takk, Steinar G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser